Versenyek képekben

Rólunk írták

 

    
 
 
 

2021.


Orosházán rendezték meg a hétvégén az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters EQ (ruhás) Fekvenyomó és Erőemelő Magyar Bajnokság versenyeit.

Bővebben...


Orosházán. a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában rendezték meg szombaton az ifjúsági, junior, felnőtt és masters EQ (ruhás) fekvenyomó, és erőemelő országos bajnokságot.

Bővebben...

Bővebben...


Az egyik legsikeresebb fekvenyomó-világbajnokságon vannak túl a magyar erőemelők. A litván főváros, Vilnius adott otthont a világbajnokságnak, ahol klasszikban, azaz speciális ruha nélküli kategóriában, és „ruhás” (EQ) versenyben is avattak világbajnokokat.

Bővebben...


A litvániai Vilnius városában rendezték október utolsó napjaiban az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters EQ és Raw Fekvenyomó Világbajnokság versenyeit.

Bővebben...


A litván fővárosban a fekvenyomó világbajnokság zárónapján, vasárnap mutatkozott be Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...

Bővebben...


A litván fővárosban, Vilniusban megkezdődött a fekvenyomó világbajnokság. Pénteken a nőknél az equipped kategóriában a masters II.- es korcsoportban 84 kg-ban Schneider Erzsébet, az Orosházi Toldi SE versenyzője mutatkozott be.

Bővebben...

Bővebben...


Három évvel ezelőtt hírül adtuk, hogy Paczuk Ádám, az Orosházi Toldi SE válogatott versenyzője 2018. június 24-én majdnem végzetes autóbalesetet szenvedett. Hosszú időbe telt, mire annyira felépült, hogy élhette a hétköznapjait. De nem adta fel, a sport, az erőemelés éltette. Kórházban töltött hónapjai alatt is csak a versenyzésre gondolt, hogy mikor tud újra a platformra állni. Három évvel később el is jött a várva várt pillanat.

Bővebben...


Nagyváradon rendezték meg az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság küzdelmeit. A világversenyen Kovács-Györkös Melánia képviselte az Orosházi Toldit és Magyarországot.

Bővebben...


Egyedüli magyarként sikeresen mutatkozott be a versenyen.

Bővebben...


Nagyvárad add otthont az idei Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságnak. Kovács-Györkös Melánia, az Orosházi Toldi SE versenyzője egyedüli magyar válogatottként képviselte hazánkat a versenyen.

Bővebben...

Bővebben...


Sárbogárdon rendezték meg az Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Raw Magyar Bajnokság versenyeit 20201. augusztus 7-én. Az Orosházi Toldi SE versenyzői ismét kiválóan szerepeltek.

Bővebben...


Sárbogárd adott otthont szombaton az Ifjúsági, Junior, Masters és Fekvenyomó Raw Magyar Bajnokságnak. A viadalon a Békés megyei klubok versenyzői remekül szerepeltek, és számos éremmel, köztük aranyakkal tértek haza.

Bővebben...

Bővebben...


Siófokon rendezték meg a BiotechUSA-Just Clear Fekvenyomó Balaton Kupa versenyt, amelyen ott voltak a Békés megyei egyesületek versenyzői is.

Bővebben...


Nagykállón rendezték meg a hétvégén a Felnőtt Raw Női Férfi Felhúzó Kupa versenyeit. Az Orosházi Toldi SE. háromfős mini küldöttséggel képviselte városunkat és Békés megyét.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség Nagykállóban rendezte meg szombaton a Felnőtt Raw Női Férfi Felhúzó Kupa viadalt, amelyen megyénkből egyedüliként ott voltak az Orosházi Toldi SE versenyzői is.

Bővebben...

Bővebben...


Budapesten rendezték meg az idei férfi RAW Erőemelő Magyar Bajnokságot, amelyen ott voltak a Békés megyei sportolók is, akik több éremmel tértek haza.

Bővebben...


A pandémia a tavalyi évre, és az idei év első felére rányomta a bélyegét versenyzés szempontjából. Elmaradtak a versenyek, ezért nagy csalódás érte a versenyzőket, de ahogy kiderült, hogy május 29-én megrendezik Budapesten a Női Korosztályos Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot, elkezdtek újra készülni a sportolók a megmérettetésre.

Bővebben...


A pandémia az előző esztendőre, és az idei év első felére is rányomta a bélyegét versenyzés szempontjából az erőemelőknél. Elmaradtak az események, ezért nagy csalódás érte a sportolókat, de ahogy kiderült, hogy szombaton megrendezik Budapesten a női korosztályos RAW erőemelő magyar bajnokságot, újra munkához láttak, hogy felkészültek legyenek a megmérettetésre.

Bővebben...


2020.


A különleges helyzet és a sok kihagyás ellenére remekeltek az Orosházi Toldisok a Sárbogárdon rendezett Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon és Csapatbajnokságon 2020. október 4-én. 

Bővebben...


Sárbogárd adott otthont a hétvégén a 2020. évi Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságnak, és a Csapatbajnokságnak.

Bővebben...

Bővebben...


A Toldi SE világhírű erőemelője Szabó Ágnes idén már biztosan nem fog címet védeni. Nem sérülés akadályozza a kiváló sportolót. Elmaradnak a versenyei.

Bővebben...


A Toldi SE erőemelői számára 2020. első versenye a Felnőtt Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság volt, amit Hajdúszoboszlón rendeztek meg március 7-én. Ezen a versenyen csak a nők képviselték az egyesületet.

Bővebben...


Az év első versenyét a Felnőtt Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságot szombaton Hajdúszoboszlón rendezték meg.

Bővebben...

Bővebben...


A Csabagyöngye Kulturális Központ Panoráma termében tartott, hétfő délutáni díjátadó ünnepségen három kategóriában is orosházi dobogósnak tapsolhattunk. Véró Alex, Szél Anna és az OFKSE felnőtt csapata került az első háromba.

Bővebben...


Ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Hírlap által életre hívott az év sportolója és év embere szavazás díjait hétfő délután a Csabagyöngye Kulturális Központban. Előbbi versengést negyvenharmadik, utóbbi megmérettetést tizenharmadik alkalommal szervezte meg a Békés Megyei Hírlap. Az elismerések a Békés Megyei Kormányhivatallal közösen rendezett gálán találtak gazdára.

Bővebben...


A szavazatok alapján a nőknél a kiváló békéscsabai atléta, Márton Anita, a férfiaknál a fekvenyomó oros­házi Véró Alex, csapatban a Békés­csabai RSE extraligás női röplabdaegyüttes lett a legjobb. Az edzőknél Eperjesi László, a súlylökő Márton Anita mestere kapta a legtöbb szavazatot. Eldőlt az is, hogy portálunk olvasóinak szavazatai alapján kik lettek a közönségdíjasok.

Bővebben...


Az International Powerlifting Federation (IPF), vagyis a Nemzetközi Erőemelő Szövetség minden év végén összeállítja az aktuális világranglistát. Az Orosházi Toldi SE versenyzőit előkelő helyen találjuk.

Bővebben...


Három kategóriában szavazhatnak a sportszeretők Békés megye 2019-es közönségdíjas sportolójára. Orosházi sportolók is bekerültek a jelöltek közé.

Bővebben...


A Nemzetközi Erőemelő Szövetség (IPF) elkészítette 2019. évi erőemelő- és fekvenyomó-világranglistáját, amelyen Békés megyéből az Orosházi Toldi SE, és a vésztői Marvel Team SE több versenyzője is szerepel a legjobb hatvanban.

Bővebben...

Bővebben...


2019.


A Magyar Erőemelő Szövetség nyilvánosságra hozta a 2019. évi nemzetközi eredményesség alapján az év erőemelőit és fekvenyomóit.

Bővebben...


Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában rendezte meg szombaton a Magyar Erőemelő Szövetség megbízásából az Orosházi Toldi SE az idei Ifjúsági–, Junior–, Felnőtt– és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot, amelyen jól szerepeltek a Békés megyei egyesületek sportolói, akik több aranyérmet nyertek.

Bővebben...


Az év utolsó versenye, az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság, az Orosházi Toldi SE szervezésében zajlott.

Bővebben...

Bővebben...


Budapest adott otthont a hétvégén az Ifjúsági–, Junior–, Felnőtt– és Masters Erőemelő Magyar Bajnokságnak

Bővebben...


Rajos Roland nagyszerű teljesítménnyel és eredménnyel zárta az Erőemelő Országos bajnokságot.

Bővebben...


Sárbogárdon rendezték meg az Ifjúsági Junior és Masters Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot.

Bővebben...


A magyar küldöttség hét arany-, négy ezüst- és két bronzéremmel térhetett haza a Luxemburgban megrendezett klasszikus fekvenyomó Európa-bajnokságról.

Bővebben...

Bővebben...

Bővebben...


A nyomóruha nélküli (Raw) fekvenyomó Európa-bajnokságon a luxemburgi Hammban szombaton a nők nyílt versenyében +84 kg-ban

Bővebben...

Bővebben...


Luxembourgban rendezik a héten az idei ifjúsági–, junior–, nyílt– és masters Raw Fekvenyomó Európa-bajnokságot.

Bővebben...


Luxemburgban rendezték a korosztályos Raw Fekvenyomó Európa-bajnokságot augusztus 7 és 10. között. Az orosházi Véró Alex újra aranyérmet szerzett.

Bővebben...

Bővebben...


Ászáron rendezték meg a 2019. évi RAW felnőtt erőemelő magyar bajnokságot. A hőség nem kedvezett a versenyzőknek, de azért jócskán akadtak kiemelkedő teljesítmények. Közéjük tartozott az Orosházi Toldi SE kiválósága, Lovas Mónika.

Bővebben...


Öt aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a fekvenyomó-világbajnokságon Tokióban.

Bővebben...


Fantasztikus magyar szereplést hozott a sporttörténelmi fekvenyomó világbajnokság. Tokió adott otthont az első olyan vb-nek, amelyen a klasszikus kategória mellett speciális fekvenyomó ruhát viselő  versenyzők (EQ) is indultak.

Bővebben...


147,5 kg-mal lett világbajnok az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...

Bővebben...

Bővebben...


Május 18-25-ig tart az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Raw Fekvenyomó Világbajnokság a Japánban, Narita (Tokio) városában.

Bővebben...

Bővebben...


Tokióban az ifjúsági, junior, nyílt és masters fekvenyomó világbajnokságon folytatódtak a küzdelmek.

Bővebben...

Bővebben...


Az erőemelés egyik hazai fellegvára, Tab adott otthont az Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Országos Bajnokságnak.

Bővebben...


Tab adott otthont szombaton a 2019.évi Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Országos Bajnokságnak, amelyen ott voltak a Békés megyei sportolók is.

Bővebben...

Bővebben...


A magyar válogatottat a lányoknál a csehországi Pilsenben a korosztályos erőemelő Európa-bajnokságon, az Orosházi Toldi SE két versenyzője, a helyi Táncsics Mihály Gimnázium tanulói képviselték, akik megmutatták, hogy iskola mellett is lehet sportolni.

Bővebben...


Pilsen városa adott otthont az ifjúsági korú erőemelők Európa-bajnokságának. Az Orosházi Toldi SE két versenyzőt adott a válogatottba.

Bővebben...


Encsen rendezték meg a közelmúltban a fekvenyomó diákolimpia országos döntőjét. A kétnapos viadalon 227 versenyző mérte össze tudását, köztük a Békés megyeiek, akik számos érmet nyertek. Diákolimpiai bajnok lett a lányoknál a IV. korcsoportban 52 kg-ban Smiri Viktória, a vésztői Szabó Pál Általános iskola diákja, míg az V. korcsoportban 72 kg-ban Rajos Vivien, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium tanulója állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Bővebben...


Encs adott otthont a Fekvenyomó Diákolimpiai Döntőnek április 13-án és 14-én, ahol az Orosházi Toldi SE fiataljai, most az iskolájukat képviselték.

Bővebben...


Megkezdték a magyar bajnoki szereplést az Orosházi Toldi SE erőemelői. A Beleden rendezett Felnőtt Raw Fekvenyomó Országos bajnokságon léptek dobogóra.

Bővebben...


Beled adott otthont szombaton a 2019-es év első magyar bajnokságának, mégpedig a Felnőtt Raw Fekvenyomó Országos Bajnokságnak. A viadalon ott voltak az Orosházi Toldi SE, és a vésztői Marvel Team SE versenyzői is.

Bővebben...

Bővebben...


Március ötödike és tizedike között, Győrött rendezték a Masters Raw Erőemelő Európa-bajnokságot. A kontinens viadalon az Orosházi Toldi SE versenyzője Bodnár István is dobogóra lépett.

Bővebben...


Az országos döntő volt a tét Vésztőn, a Fekvenyomó Diákolimpia kelet-magyarországi elődöntőjében. A Táncsics gimnázium tanulói mindannyian sikeresen szerepeltek a megmérettetésen, remek egyéni teljesítményük mellett ráadásul a csapatversenyben is megszerezték a második helyet.

Bővebben...


A Nemzeti Versenysport Szövetség legjobbja lett Szabó Ágnes erőemelő, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...


Megtartotta hagyományos évértékelővel egybekötött Év Sportolója díjátadó ünnepségét az 53 jelentős sportági szövetség alkotta Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ).

Bővebben...

Bővebben...


Ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Hírlap által életre hívott év sportolója és év embere szavazás díjait hétfőn délután Mezőkovácsházán, a Kalocsa Róza Művelődési Központban.

Bővebben...

Bővebben...


Ünnepélyes keretek között adtuk át a Békés Megyei Hírlap által életre hívott az év sportolója és az év embere szavazás díjait hétfőn Mezőkovácsházán, a Kalocsa Róza Művelődési Központban. Az év sportolóit 42., az év embereit 12. alkalommal köszöntötte a megyei napilap.

Bővebben...


A Nemzetközi Erőemelő Szövetség (IPF) elkészítette 2018. évi erőemelő- és fekvenyomó-világranglistáját, amelyen az Orosházi Toldi SE és a vésztői Marvel Team SE három-három versenyzője szerepel a legjobb negyvenben.

Bővebben...


2018.


Június 24-én Fegyvernek térségében munkából hazajövet súlyos autóbalesetet szenvedett az Orosházi Toldi SE válogatott erőemelője, a 2016-ban ifjúsági Európa-bajnoki ezüstérmet nyert Paczuk Ádám, akit 2016-ban a szövetség az év férfi erőemelőjének választott.

Bővebben...


Ahogy közeledik az év vége, úgy szaporodnak a különböző szervezetek, szövetségek által kiadott értékelések, rangsorok.

Bővebben...


A Magyar Távirati Iroda (MTI) Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 59 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség a hagyományok szerint ebben az évben is megválasztotta az Év sportolóit fekvenyomásban és erőemelésben.

Bővebben...

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE is remekelt az országos fekvenyomó bajnokságon.

Bővebben...

Bővebben...


2018-as év utolsó versenye az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot december 8-án rendezték Beled városában.

Bővebben...


Szabó Ágnes sérülten is bronz érmes az EB-n.

Bővebben...


Tíz érmet szerzett a magyar válogatott a Kaunasban megrendezett erőemelő Európa-bajnokságon. A litvániai kontinensviadalon hazánkat kilenc sportoló képviselte.

Bővebben...


A livániai Kaunasban a Raw erőemelő Európa-bajnokságon a +84 kg-ban Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője összetettben bronzérmet nyert.

Bővebben...


A litvániai Kaunas városa adott otthont az Ifjúsági, Junior és Felnőtt Raw Erőemelő Európa-bajnokságnak. Az utolsó versenynapon lépett dobogóra az Orosházi Toldi Se kiválósága, Szabó Ágnes.

Bővebben...


A közelmúltban Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium tornatermében rendezték meg a 2018. évi férfi és női, ifjúsági, junior, felnőtt és masters erőemelő országos bajnokságot.

Bővebben...


Ebben a hónapban másodszor adtak randevút egymásnak Orosházán a magyar erőemelő sport legjobbjai. A Táncsics gimnázium tornatermében rendezték a hét végén a Férfi és Női, Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Erőemelő Országos Bajnokság küzdelmeit.

Bővebben...


Orosháza első világbajnoka, erőemelő, szakedző. Musztafa Imre hetvenedik életévéhez közelítve változatlanul sporttal tölti ki mindennapjait, alázata nem engedi elszakadni az erőemelés világától. Az Orosházi Toldi SE elnöke a jövőbe tekint, azonban versenyzői karrierjét is büszkén idézi fel.

Bővebben...


Kedden megkezdődött és szombaton fejeződik be a 2018. évi Masters Fekvenyomó Európa-bajnokság a luxemburgi Hammban.

Bővebben...


Az erőemelő sport hazai elitjét látta vendégül Orosháza a hét végén. A Táncsics-csarnokban rendezett RAW Női, Férfi, Ifjúsági, Junior, Masters  Erőemelő Országos Bajnokság, RAW Erőemelő CSB. színvonalas versenyt hozott.

Bővebben...


A nőknél az Orosházi Toldi SE hölgykoszorúja állhatott a dobogó második fokára.

Bővebben...


A hét végén Baján vendégszerepelt az Orosházi Toldi SE női fekvenyomó csapata, a RAW Fekvenyomó Csapatbajnokság küzdelmein.

Bővebben...


A franciaországi Merignac-ban rendezték meg az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Raw (nyomóruha nélküli) Fekvenyomó Európa-bajnokságot augusztus 9-12. között. A Toldi versenyzői közül, Szabó Ágnes és Véró Alex képviselte a magyar színeket.

Bővebben...


Sporttörténelmi magyar szereplés a franciaországi RAW fekvenyomó Európa-bajnokságon. A Magyar Erőemelő Szövetség információi szerint a magyar válogatott minden idők legjobb hazai Eb-szereplését produkálta, miután 12 aranyérmet szerzett. A „RAW" jelző azt jelenti, hogy az indulók ebben a szabályrendszerben nem használhatják a speciális fekvenyomó ruhát.

Bővebben...


Vasárnap a franciaországi Mérignacban befejeződött a RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó-Európa-bajnokság.

Bővebben...

Bővebben...


A budapesti Lupa Beach volt a helyszíne múlt szombaton a Biotech USA- Fitbalance Kupa fekvenyomó versenynek, melyen az Orosházi Toldi SE két hölgyversenyzővel képviseltette magát.

Bővebben...


Budakalászon rendezték meg a BioTechUSA–Fitbalance Fekvenyomó Lupa Kupa, Raw fekvenyomó versenyt. A viadalon a nyári meleg ellenére remekül szerepeltek a Békés megyei sportolók.

Bővebben...


Tabon rendezték meg az ifjúsági, junior és masters Raw (nyomóruha nélküli) fekvenyomó magyar bajnokságot, amelyen ott voltak az Orosházi Toldi SE, és a vésztői Marvel Team SE sportolói is, akik számos éremmel tértek haza.

Bővebben...


Továbbra is meghatározó szerepben.

Bővebben...


Szabó Ágnes arany-, Nyers Mónika és Palágyi Zsanett pedig bronzérmes lett a finnországi Vantaa városában megrendezett fekvenyomó-világbajnokságon.

Bővebben...


Szabó Ágnes arany-, Nyers Mónika és Palágyi Zsanett pedig bronzérmes lett a finnországi Vantaa városában megrendezett fekvenyomó-világbajnokságon.

Bővebben...

 


Szabó Ágnes ismét világbajnok fekvenyomásban

Bővebben...


Ismét világbajnoki aranyat szerzett fekvenyomásban Szabó Ágnes, aki 147,5 kilóval új Európa-csúcsot állított fel.

Bővebben...


Folytatódott a Toldi SE sportolóinak sikerszériája, a finnországi Vantaa-ban, Véró Alex és Szabó Ágnes is aranyéremmel tért haza a május 14. és 19. között zajló korosztályos és felnőtt fekvenyomó világbajnokságról.

Bővebben...


Folytatódott a megyei sportolók lenyűgöző sikerszériája a finnországi Vantaa-ban zajló a klasszikus (nyomóruha nélküli) fekvenyomó világbajnokságon. Szombaton reggel az Orosházi Toldi SE kiválóságán, Szabó Ágnesen volt a sor.

Bővebben...


A finnországi Vantaa-ban folyó RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó-világbajnokságon szombaton reggel az Orosházi Toldi SE kiválósága, Szabó Ágnes mutatkozott be a felnőttek +84 kilogrammos súlycsoportjában.

Bővebben...


Véró Alex megirigyelte a vésztői erős embereket, a finnországi Vantaa-ban zajló klasszikus (nyomóruha nélküli) fekvenyomó-világbajnokságon. Az Orosházi Toldi SE kiválósága pénteken a junioroknál a +120 kg-osok között mutatkozott be, és nyert három sikeres gyakorlattal.

Bővebben...


147,5 kilótt teljesített raw-ban, vagyis ruha nélkül. Erőemelő ruhában még többet tud, guggolásban például 270 kg-ot teljesített néhány hete a csehországi Európa-bajnokságon.

Bővebben...


A finnországi Vantaa ad otthont ezen a ­héten az idei RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó-­világbajnokságnak.

Bővebben...


Ismét kiválóan szerepeltek az Orosházi Toldi SE sportolói. Ezúttal a pilzeni Ifjúsági, Junior és Felnőtt Erőemelő Európa-bajnokságon új országos csúcsával megvédte címét guggolásban Szabó Ágnes, míg Lovas Mónika élete első felnőtt versenyén ötödik lett.

Bővebben...


A csehországi Pilzenben rendezték meg a héten az Ifjúsági, Junior és Felnőtt Erőemelő Európa-bajnokságot. A viadalon az Orosházi Toldi SE-t ketten képviselték.

Bővebben...


Pilzenben május 6–12. között bonyolították le az ifjúsági-, junior- és felnőtt erőemelő Európa-bajnokságot. Az Orosházi Toldi SE két hölgy képviselte a sör fővárosának számító cseh városban. A +84 kg-os súlycsoport felnőtt kategóriájában Szabó Ágnes és Lovas Mónika lépett a pódiumra pénteken.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség az idén is a hagyományos helyszínen, Kisbéren rendezte meg a 2018-as felnőtt Raw (nyomóruha nélküli) erőemelő magyar bajnokságát. A versenyre rekord számú nevezés érkezett, harminc klub versenyzői három napon át folyamatosan váltották egymást a súlyoknál.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség a hagyományos helyszínen, Kisbéren bonyolította le a 2018-as felnőtt Raw erőemelő magyar bajnokságát. A versenyre rekord számú nevezés érkezett, az erős emberek három napon keresztül folyamatosan váltották egymást a súlyoknál.

Bővebben...


Kisbéren rendezték a Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot, ahol az orosházi Toldi SE versenyzői is próbára tették magukat. Többen éremmel vagy egyéni csúcsot döntve tértek haza.

Bővebben...


Öt versenyző képviselte az Orosházi Toldi SE-t a hétvégén, Siófokon megrendezett II. o. Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon. Az orosházi sportolók a bajnoki címeket szereztek, a női csapat pedig a második helyen végzett.

Bővebben...


Bajnoki címeket szereztek az orosházi sportolók Siófokon, a női csapat a második helyen végzett.

Bővebben...


Már első versenyén bizonyított Csepcsényi Zoltán, ezüstéremmel tért haza.

Bővebben...


Csepcsényi Zoltán már az első versenyén remekelt, és a dobogó második fokára állhatott fel 265 kg-ot teljesítve.

Bővebben...

 


Csak úgy potyogtak a magyar érmek az erőemelő Európa-bajnokságon

Bővebben...


A svédországi Helsingborgban e napokban zajlik a Raw masters erőemelő Európa-bajnokság, amely az idei esztendő első kiemelkedő nemzetközi eseménye. Ezen a tárcsákhoz lépett az Orosházi Toldi SE versenyzője, Bodnár István is, aki kitűnő eredménnyel rukkolt elő.

Bővebben...


Az idei év első nemzetközi versenyén, a Raw Masters Erőemelő Európa-bajnokságon a svédországi Helsingborgban szerepelt Bodnár István, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...


Bodnár István a dobogó harmadik fokára állhatott a svédországi kontinensviadalon, összetett eredménye 672,5 kg.

Bővebben...


Tápiószele adott otthont a felnőtt Raw fekvenyomó magyar bajnokságnak március 3-4. hétvégén. A két megyei fellegvár, az Orosházi Toldi és a vésztői Marvel Team is népes csapattal kelt útra, a gyulai Atlas SE-től pedig egyetlen erős ember feszült a tárcsáknak.

Bővebben...


Hétvégén Tápiószele adott otthont a Felnőtt Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságnak, ahol az Orosházi Toldi SE is képviseltette magát. Ez alkalommal is remekül teljesítettek, egyéniben és csapatban is dobogóra állhattak.

Bővebben...


Szabó Ágnes magyar bajnoki címet szerzett, az orosházi klub több versenyzője pedig érmes helyezéssel gazdagodott a hétvégi megmérettetésen.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi Se versenyzője 2017-ben számos érmet és elismerést zsebelt be, ezt koronázta meg a hét során a Nemzeti Versenysport Szövetségtől kapott díj.

Bővebben...


A Nemzeti Versenysport Szövetség 2017-es teljesítményét elismerve díjazta az Orosházi Toldi SE kiválóságát.

Bőveben...


A 2017-es kimagasló teljesítményük elismeréseképpen 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelő ünnepségén a Nemzeti Versenysport Szövetség.

Bővebben...


A 2017-es kimagasló teljesítményük elismeréseképpen 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta keddi évértékelőjén a Nemzeti Versenysport Szövetség. Dr. Mészáros János elnök minden várakozást felülmúlónak nevezte az NVESZ első évét, amely során a sportolók 33 világbajnoki és 38 Európa-bajnoki elsőséget szereztek.

Bővebben...


Ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Hírlap által életre hívott év sportolója és év embere szavazás díjait hétfőn délután Újkígyóson, a Cz. Kiss Rendezvényházban. Az év sportolóit immáron negyvenegyedik, az év embereit tizenegyedik alkalommal köszöntötte a megyei napilap.

Bővebben...


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal több mint nyolcvan, újságírókból, sportvezetőkből és sporttámogatókból álló grémiumot kért fel lapunk arra, hogy válasszák meg Békés megyében az év sportolóját, csapatát és edzőjét a 2017. évi teljesítmények alapján.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE versenyzői a tavalyi évben is kitettek magukért, sikert sikerre halmozva nyertek meg hazai és nemzetközi versenyeket. A 2017-es világranglistán Szabó Ágnes mellett, Lovas Mónika és Véró Alex is igen előkelő helyen végzett.

Bővebben...


Amikor orosházi sportsikerekről számolhatunk be, abból a Toldi SE erőemelői már évek óta, rendszeresen kiveszik a részüket. Most sincs másként. A tavalyi eredmények alapján készült világranglistán is előkelő helyen vannak.

Bővebben...


2017.


A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Bővebben...


A hétvégén Békéscsabán, a Csabagyöngyében rendezték meg az idei para fekvenyomó, valamint az ifjúsági, junior, felnőtt és masters fekvenyomó magyar bajnokságot. A kétnapos viadalon szép sikereket értek el a Békés megyei sportolók.

Bövebben...


Az ünnepek közeledtével sem pihenhettek az Orosházi Toldi SE versenyzői. December 16-17-én rendezték meg az év utolsó megmérettetését Békéscsabán, az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokságot

Bővebben...


Békéscsabán, a Csabagyöngyében szombaton megkezdődött az idei para fekvenyomó, valamint az ifjúsági, junior, felnőtt és masters fekvenyomó magyar bajnokság.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség nyilvánosságra hozta, a nemzetközi­ eredményesség alapján az év edzőit.

Bővebben...


Mint arról az OrosCafén hírt adtunk, az év női erőemelője az Orosházi Toldi SE versenyzője, Szabó Ágnes lett. A Toldi dicsőséglistája ezzel azonban nem ért véget. Az év edzője is városunk klubjából került ki.

Bővebben...


Ismét a dél-békési sportoló birtokolja az év sportolója címet a Magyar Erőemelő Szövetség döntése szerint.

Bővebben...


Nyilvánosságra hozta a Magyar Erőemelő Szövetség az év sportolóit.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség szerdán ismertette az éves sportolói teljesítmény alapján meghozott döntését. Az orosházi versenyző erőemelésben és fekvenyomásban is az év legjobb női sportolója lett.

Bővebben...


A hétvégén rendezte meg a Magyar Erőemelő Szövetség Kisbéren az Ifjúsági és Masters Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot. A rangos viadalon a masters korcsoportban ketten képviselték az Orosházi Toldi SE-t.

Bővebben...


Az elmúlt hét végén Kisbéren rendezték meg az idei ifjúsági és masters raw erőemelő magyar bajnokságot, amelyen a masters korcsoportban két versenyző képviselte az Orosházi Toldit SE-t. Mindketten, vagyis Szabados Katalin és Bodnár István is országos csúcsokat döntve szereztek aranyérmet a kisbéri viadalon.

Bővebben...


Szabados Katalin és Bodnár István is országos csúcsokat döntve szereztek aranyérmet a masters erőemelő magyar bajnokságon.

Bővebben...


Hétvégén az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Erőemelő Magyar Bajnokságon vett részt az Orosházi Toldi SE négy versenyzője. A budapesti megmérettetésről összességében 8 éremmel és 6 abszolút helyezéssel sikerült hazatérniük.

Bővebben...


A hét végén az Orosházi Toldi SE erőemelői ismét dobogóra léptek. A budapesti Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Erőemelő Magyar Bajnokságon szerepeltek sikerrel.

Bővebben...


Kisbéren rendezték meg a hétvégén az Ifjúsági, Junior, Masters RAW Fekvenyomó Országos Bajnokságot. A viadalon remekül szerepeltek a Békés megyei sportolók. A vésztői Marvel Team SE versenyzői hat országos bajnoki címet nyertek.

Bővebben...

Bővebben...

 


Hétvégén ismét dobogóra állhattak az Orosházi Toldi SE versenyzői. Ezúttal a Kisbéren megrendezett Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon remekeltek. Országos csúcsok is születtek.

Bővebben...


Remekül teljesítettek az Orosházi Toldi SE versenyzői a kisbéri Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon. Országos csúcsok és első helyezések sokaságát zsebelték be.

Bővebben...


Remekeltek a hétvégén az Orosházi Toldi SE versenyzői a finnországi Ylitornioban megrendezett Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Raw Fekvenyomó Európa-bajnokságon. Lovas Mónika junior, Szabó Ágnes pedig felnőtt +84 kg-os kategóriában lett Európa-bajnok.

Bővebben...


A finnországi Ylitornioban vasárnap orosházi sikerrel fejeződött be az ifjúsági, junior, felnőtt és masters Raw fekvenyomó Európa-bajnokság.

Bővebben...


A finnországi Ylitornioban vasárnap befejeződött az ifjúsági, junior, felnőtt és masters Raw fekvenyomó Európa-bajnokság.

Bővebben...


Szabó Ágnes révén folytatódott a sikerszéria a Toldisoknál a Fekvenyomó Eb-n Finnországban.

Bővebben...


A héten rendezik a finnországi Ylitornioban az ifjúsági, junior, felnőtt és masters Raw fekvenyomó Európa-bajnokságot.

Bővebben...


Finnországban remekelt az orosházi versenyző, 115 kg-os fekvenyomása egyéni legjobbja.

Bővebben...


A Siófokon megrendezett Korosztályos Raw Fekvenyomó Balaton Kupán remekeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői. Országos csúcs és bajnoki érem is született.

Bővebben...


A Balaton Kupán remekeltek a toldisok a nők és a férfiak mezőnyében is. Csapatban ezüst és bronz a mérleg.

Bővebben...


A lengyelországi Wroclawban rendezték az ideig nem olimpiai sportágak idei Világjátékát.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE kiválósága, Szabó Ágnes – négy másik orosházi sportoló mellett – a napokban a lengyelországi wroclavi Világjátékokon képviselte Magyarországot. Az erőemelők szuper kategóriájában a Wilks-pontszámítás alapján az előkelő kilencedik helyen végzett.

Bővebben...


Néhány órával ezelőtt ért véget Wroclawban az erőemelők szuper kategóriája. Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE világbajnok versenyzője a Wilks-pontszámítás alapján a kilencedik helyen végzett.

Bővebben...


Szerdán Wroclawban az erőemelők utolsó csoportja mutatta be tudását. A nőknél a szuper kategóriában Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE világbajnoka egyedül képviselte ebben a sportágban hazánkat.

Bővebben...


Egy héttel a wroclawi Világjátékok kezdete előtt megtartotta ünnepélyes fogadalomtételét a magyar csapat. A július 20. és 30. között sorra kerülő, négyévenkénti multisport-eseményen 13 sportágból 60 versenyzőnk vesz részt. A szakvezetés a korábbi Világjátékokon elért eredmények felülmúlásában bízik.

Bővebben...


Július 20-án kezdődik a lengyelországi Wroclawban a nem olimpiai sportágak legfontosabb versenye, a Világjátékok. A hatvanfős magyar különítményben öt orosházi sportoló is részt vesz.

Bővebben...


Tabon rendezték meg a hétvégén az idei Raw felnőtt erőemelő magyar bajnokságot a hölgyek részére.

Bővebben...


Folytatta a menetelést az Orosházi Toldi SE, Lovas Mónika nyakába akasztottak ismét aranyérmet, aki ezúttal Felnőtt Erőemelő Magyar Bajnok lett.

Bővebben...


Az Európa-bajnoki és a világbajnoki cím után jöhetett még egy raw magyar bajnoki is, de most a felnőtt kategóriában.

Bővebben...


A kiváló eredménylistával bíró sportoló az Orosházi Toldi SE színeiben hozza a jobbnál jobb eredményeket, melyhez tudja, hogy a címben jelzett akarat, kitartás és szorgalom elengedhetetlen. Kemény dolgozik, hiszen céljai közt szerepel a felnőtt világbajnoki cím is.

Bővebben...


Egy este két aranyat is bezsebelt a napokban az Orosházi Toldi SE, nem is akárhogy, Szabó Ágnes megdöntötte a magyar országos csúcsot, majd kvalifikálta magát a nem olimpiai sportágak olimpiájára. Ő felnőtt, míg társa, Lovas Mónika junior kategóriában lett világbajnok Kaunasban.

Bővebben...

Bővebben...


A nyílt kategóriában +84 kg-ban a malagai erőemelő Európa-bajnokságon összetettben aranyérmes Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője elsőként a 190 kg-os súlyt nyomta ki, majd másodikra 195 kg-ot kért.

Bővebben...


Napi egyperces

Bővebben...


A litvániai Kaunasban zajló Fekvenyomó Ifi, Junior, Felnőtt és Masters Világbajnokságon az orosházi Lovas Mónika junior +84 kilogrammban világbajnoki címet szerzett. A magyar, illetve orosházi emelők sikernapja ezzel azonban nem ért véget.

Bővebben...


Néhány órája érkezett a hír, hogy a litvániai Kaunasban zajló Ifi, Junior- és Felnőtt Fekvenyomó Világbajnokságon az orosházi Lovas Mónika aranyérmet szerzett.

Bővebben...

Az orosháziak rutinos emelője ezt is fogást is teljesítette.

Bővebben...

Bővebben...


A litvániai Kaunasban pénteken folytatódott a nyílt, ifjúsági, junior és masters fekvenyomó világbajnokság.

Bővebben...

Bővebben...


Tabon rendezték a VI. Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot, ezen a hétvégén a férfiversenyzők megmérettetése zajlott. Az Orosházi Toldi SE öt sportolója jó eredményeket ért el.

Bővebben...


A Toldisoknál nincs megállás, alig értek haza a spanyolországi EB-ről, most újabb sikereket arattak, ugyanis a hétvégén Tabon rendezték meg a VI. Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokságot, ahol az orosházi erőemelők közül most az erősebb nem mérettette meg magát. Öten indultak, mind az öten kitettek magukért.

Bővebben...


Országos és egyéni csúcsokkal, bajnoki érmekkel tértek haza az Orosházi Toldi SE legjobbjai...

Bővebben...


Jól kezdődött az idei versenyév a gádorosi származású Paczuk Ádám számára.

Bővebben...


Szabó Ágnes 655 kilós összteljesítménnyel lett erőemelő Európa-bajnok.

Bővebben...


A spanyolországi Malaga adott otthont az Ifjúsági, Junior és Felnőtt Erőemelő Európa-bajnokságnak. A magyar válogatottat a Musztafa Imre vezette Orosházi Toldi SE három versenyzője képviselte újabb kiváló eredményekkel.

Bővebben...


Folytatódott az éremszerzés a Toldi SE-nél, Lovas Mónika és Vérós Alex után szombaton Szabó Ágnes lett Európa-bajnok Malagában. Az orosházi versenyző országos csúcsokat felállítva, 655 kg-ot teljesítve felnőtt kategóriában szerzett arany érmet.

Bővebben...


Malagában folytatódott az idei ifjúsági, junior és nyílt Európa-bajnokság. A kontinens viadalon hazánkat az Orosházi Toldi SE három versenyzője (Lovas Mónika, Szabó Ágnes és Véró Alex) képviseli, akiket elkísért a Toldi SE elnöke és edzője, Musztafa Imre, aki versenybíróként közreműködik az Eb-n.

Bővebben...

Bővebben...


Lovas Mónika összetettben, Véró Alex fekvenyomásban lett Európa-bajnok az Ifjúsági, Junior és Felnőtt Erőemelő Európa-bajnokságon Spanyolországban szerdán. Szabó Ágnes szombaton „lép porondra”.

Bővebben...

Bővebben...


Malagában folytatódott az idei ifjúsági, junior és nyílt Európa-bajnokság.

Bővebben...

 


Malagában hétfőn kezdődött és vasárnapig tart az idei ifjúsági, junior és nyílt erőemelő Európa-bajnokság. Az egy hétig tartó spanyolországi viadalon hazánkat csak az Orosházi Toldi SE három sportolója (Lovas Mónika, Szabó Ágnes és Véró Alex) képviseli.

Bővebben...


Budapesten, a Papp László Arénában rendezték meg a Raw Junior Erőemelő Magyar Bajnokság április 30-án. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az Orosházi Toldi SE versenyzői.

Bővebben...

Bővebben...


Budapesten, a Papp László Arénában rendezték április 30-án a Raw Junior Erőemelő Magyar Bajnokságot, ahol Paczuk Ádám magyar bajnok, Czvitkó Balázs csúcstartó lett.

Bővebben...


Bajnoki cím és egyéni csúcs is az orosháziak birtokába került a hétvégén. Április 1-jén az I. Raw Felhúzó Magyar Bajnokságon öten képviselték a Toldi SE-t.

Bővebben...


Hajdúszoboszlón rendezték meg a hétvégén az idei Raw Felhúzó Magyar Bajnokságot...

Bővebben...


Hajdúszoboszlón rendezték a hétvégén az I. Raw Felhúzó Magyar Bajnokságot, az Orosházi Toldi SE-től öten vettek részt a versenyenen.

Bővebben...


Tizenegy országos csúcs dőlt meg a Pascal RAW fekvenyomó országos bajnokságon. A vésztőn megrendezett viadalon a legjobbak egyben kvalifikálták magukat az augusztusi, finnországi Európa-bajnokságra.

Bővebben...


A hétvégén már magyar bajnokságon bizonyítottak, a sűrű félév keretében pedig nemzetközi színtéren is megmutatják felkészültségüket a toldisok. Musztafa Imre elnök szerint újra a lányok kerültek előtérbe, és hozzák a kiváló eredményeket.

Bővebben...


Vésztőn, a Sinka István Művelődési Központban rendezték meg a hétvégén a Pascal RAW fekvenyomó magyar bajnokságot. A két napos viadalon huszonegy női és hetven férfi sportoló mutatta be tudását.

Bővebben...

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE ott folytatta, ahol az óévben abbahagyta. Kiváló szerepléssel indították a versenyzők a 2017-es évet, Vésztőn szereztek szépen csillogó érmeket, sőt, többen országos csúcsot is döntöttek.

Bővebben...


A Nemzeti Versenysport Szövetség a napokban tartotta díjátadó ünnepségét Budapesten, ahol a sport klasszisait ismerték el. Az ünnepségen harmincegy sportág, negyvenhét versenyzője volt jelen, köztük Szabó Ágnes, az orosházi Toldi SE versenyzője, aki egyedüli erőemelőként vehetett át elismerést.

Bővebben...


A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ), mint a nem olimpiai sportágakat összefogó szervezet törvényi kötelezettségének megfelelően tavaly év végén vált ki a MOB-ból és alakította meg saját köztestületét. A szervezet első nagy eseményén...

Bővebben...


A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ), mint a nem olimpiai sportágakat összefogó szervezet törvényi kötelezettségének megfelelően tavaly év végén vált ki a MOB-ból és alakította meg saját köztestületét. A szervezet első nagy rendezvényén, amelyen részt vett dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is, az elmúlt évi világ- és Európa-bajnokságokon érmet nyert versenyzőket díjazták. Ezen klasszisok közé tartozott egyedüli erőemelőként, Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...


 

Harmincegy sportág klasszisait díjazta a Nemzeti Versenysport Szövetség

Bővebben...


Hétfőn délután Békéscsabán, a Jókai Színház Vigadójában tartottuk meg a negyvenedik az év sportolója díjátadó ünnepséget, amelyet immár tizedszer, az év embere címmel meghirdetett rendezvénnyel kapcsoltunk össze.

Bővebben...


Az év eleje a sportban is a számvetések ideje. Néhány hete látott napvilágot a Magyar Erőemelő Szövetség  ranglistája  a 2016.évi nemzetközi versenyek eredményessége alapján. Az Év sportolói címből hármat az Orosházi Toldi SE versenyzői kaptak meg.

Bővebben...


Újabb díjakkal és értékes helyezésekkel gazdagodtak a Toldi SE erőemelői.

Bővebben...


Nyilvánosságra hozta az IPF (Nemzetközi Erőemelő Szövetség) az elmúlt évben elért eredmények alapján készített világranglistát. Az Orosházi Toldi SE versenyzői közül többen kiváló eredménnyel büszkélkedhetnek. Szabó Ágnes (a képen balról) raw fekvenyomásban súlycsoportja második legjobbja lett.

Bővebben...


Az IPF (International Powerlifting Federation, Nemzetközi Erőemelő Szövetség) közzétette 2016. év összes versenyén (legyen az európai, ázsiai, vagy más kontinens versenye, minden korcsoportot beleértve, ifjúságitól a mastersig) elért eredmények alapján a világranglistát. A rangsorban ott vannak a Békés megyei sportolók is.

 

2016.


Érmekkel és serlegekkel tértek haza a Toldi SE versenyzői az év utolsó versenyéről, az ifjúsági, junior, felnőtt és Masters erőemelő magyar bajnokságról.

Bővebben...

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE háza tájáról számos szép eredményről számolhattunk be az év során. Mind hazai, mind nemzetközi szinten halmozták az érmeket a dél-békési sportolók. A Magyar Erőemelő Szövetség megválasztotta a sportág idei legjobbjait, három cím is Orosházára került.

Bővebben...


Szabó Ágnes és Paczuk Ádám versenyzőként, Musztafa Imre edzőként lett a legjobb az országban idén

Bővebben...

Bővebben...


Mindent vittek az Orosházi Toldi SE versenyzői Spanyolországban. Az Európa-kupán Szabó Ágnes és Lovas Mónika is aranyéremmel zárt.

Bővebben...


A két orosházi erőemelő Európa-Kupa győztes lett Hispániában. Szabó Ágnes és Lovas Mónika is aranyérmet szerzett.

Bővebben...


Spanyolországban, Malagában rendezték meg az idei fekvenyomó és erőemelő Európa Kupát.

Bővebben...

Bővebben...


Az év utolsó előtti versenyét, az ifjúsági, junior és masters Raw fekvenyomó magyar bajnokságot, és az egyetemi bajnokságot is Debrecenben rendezték, amelyen ott voltak a Békés megyei sportolók is.

Bővebben...

Bővebben...


Az év utolsó előtti versenyét abszolválták sikerrel az Orosházi Toldi SE versenyzői. November utolsó hétvégéjén Debrecenben szereztek érmeket több korosztályban, több súlycsoportban.

Bővebben...


Az év utolsó előtti versenye, az Ifjúsági, Junior és Masters RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság zajlott Debrecenben november 26-án. Az Orosházi Toldi SE részéről érmekben most sem volt hiány.

Bővebben...


Az orosházi erőemelő, Szabó Ágnes Amerikában mérettette meg magát. Országos csúcsot döntve a negyedik helyen zárt összetettben a világbajnokságon.

Bővebben...


Az orosházi erőemelő minden számban negyedik lett, így az összetettben is éppen hogy lecsúszott a dobogóról és az előkelő negyedik helyen zárt. Ezzel viszont lecsúszott a Világjátékokról.

Bővebben...

Bővebben...


Szabó Ágnes negyedik lett az orlandói erőemelő-világbajnokságon, így nem szerzett Világjátékok-kvótát.

Bővebben...


Az Egyesült Államok-beli Orlandóban rendezték meg az idei erőemelő világbajnokságot.

Bővebben...


A harmadik hétvégén is folytatódott az éremhalmozás a Toldi SE versenyzőinek jóvoltából. Az egyesület mind a hét induló sportolója dobogóra állhatott.

Bővebben...


Újabb emlékezetes hétvégén vannak túl az orosházi erőemelők, ezúttal Győr-Moson-Sopron megyében alkottak maradandót az ifjúsági, junior, felnőtt és masters fekvenyomó magyar bajnokságon. Minden induló Toldi SE versenyző érmet szerzett.

Bővebben...


Szabó Ágnes egyke magyarként Orlandóban.

Bővebben...


Újabb nívós versenyen vannak túl az orosházi erőemelők. A Magyar Bajnokságon szerepeltek Zalaegerszegen, ahol többen életük legjobb teljesítményét nyújtva szereztek érmet.

Bővebben...


Sikeresen szerepeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői a zalaegerszegi Junior Raw Magyar Bajnokságon.

Bővebben...

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE sportolói a hétvégén a Junior Raw Erőemelő Magyar Bajnokságon Zalaegerszegen szerepeltek. A viadalon az orosháziak kitettek magukért, többen megjavították egyéni legjobbjukat is.

Bővebben...


A luxemburgi Hamm városában rendezik a 2016. évi masters fekvenyomó Európa-bajnokságot.

Bővebben...

Bővebben...


Erőemelőink két különböző helyszínen értek el sikereket az elmúlt napokban. Nagyszerűen szerepeltek az Ifjúsági és Masters Raw Erőemelő OB-n és a Masters Fekvenyomó Európa-bajnokságon is.

Bővebben...


Luxemburgban képviselte hazánkat és Dél-Békést Rajos István. Az Orosházi Toldi SE versenyzője, Mezőhegyes alpolgármestere kategóriájában Európa legjobb sportolóival mérettette meg magát első nemzetközi viadalán. Sérülése ellenére kiválóan teljesített, pontszerző helyen zárt.

Bővebben...


Lovas Mónika négy érmet szerzett a lengyelországi ifjúsági és junior erőemelő-világbajnokságon.

Bővebben...


Lovas Mónika négy érmet szerzett, összetettben harmadik lett, Paczuk Ádám egyéni csúccsal hetedik az ifjúsági és junior világbajnokságon.

Bővebben...


Tovább folytatták a jó szériát az Orosházi Toldi SE versenyzői Lengyelországban. Az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságon Lovas Mónika összetettben a harmadik helyezést érte el. Paczuk Ádám után újabb szép eredménnyel büszkélkedhetnek a dél-békési erőemelők.

Bővebben...


Elkezdődött Lengyelországban az  Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság. Az Orosházi Toldi SE kiválósága, Paczuk Ádám már túl van a versenyén. A fiatal erőemelő egyéni legjobbját megdöntve végzett összetettben a hetedik helyen.

Bővebben...


A lengyelországi Szczyrk-ben az idei ifjúsági és junior erőemelő világbajnokságon...

Bővebben...


Augusztus 29. és szeptember 3. között rendezik meg a lengyelországi Szczyrk-ben...

Bővebben...


Az erőemelőknél nincs megállás, az idei évben sorra halmozták az érmeket az Orosházi Toldi SE sportolói a magyar és a nemzetközi versenyeken is. Az egyesület kiválósága, Szabó Ágnes élete egyik nagy kihívása előtt áll.

Bővebben...


Szabó Ágnes aranyérmet szerzett a dél-afrikai fekvenyomó világbajnokságon

Bővebben...


Az erőemelés önálló szakágában a dél-afrikai Potchefstroomban megrendezett vb-n Szabó Ágnes 140 kilós teljesítménnyel győzött a nehézsúlyúak mezőnyében, írja az MTI.

Bővebben...


Az elmúlt napokban Dél-Afrikában rendeztek ifi, junior és felnőtt fekvenyomó világbajnokságot. Az Orosházi Toldi SE kiválósága, Szabó Ágnes a dobogó legfelső fokára állhatott.

Bővebben...


Szabó Ágnes aranyérmet szerzett a dél-afrikai Potchefstroomban megrendezett fekvenyomó világbajnokságon. Az Orosházi Toldi SE versenyzője 140 kilogrammos teljesítménnyel győzött a nehézsúlyúak között. Szabónak ez az első felnőtt világbajnoki címe fekvenyomásban.

Bővebben...


A Toldi SE sportolója toronymagasan nyerte súlycsoportját Dél-Afrikában. 

Bővebben...


Az orosházi emelőnő 140 kg-os nyomásával magabiztosan győzött az ukrán Bilousova Tetjana előtt, aki 115 kg-os teljesített.

Bővebben...

Bővebben...


Országos- és egyéni csúcsok sokasága a Raw Felnőtt Erőemelő Magyar Bajnokságon.

Bővebben...

Bővebben...


A spanyolországi Malagában rendezték az Ifjúsági és Junior Erőemelő Európa-bajnokságot április 14-17. között. Az Orosházi Toldi SE színeiben Lovas Mónika is kiválóan szerepelt, négy aranyéremmel gazdagodva térhetett haza.

Bővebben...


A spanyolországi Malagában zajlik az Ifjúsági és Junior Erőemelő Európa-bajnokság április 14-17. között. Az Orosházi Toldi SE versenyzője, Paczuk Ádám egyéni csúcsot döntve Eb második lett.

Bővebben...

Bővebben...


Lovas Mónika aranyérmes lett az utánpótláskorú erőemelők spanyolországi Európa-bajnokságán. A málagai ifjúsági és junior Eb-n Lovas 500 kilogrammos teljesítménnyel nyert összetettben kontinensbajnoki címet.

Bővebben...

Bővebben...


Az orosházi sportolók közül Paczuk Ádám után Lovas Mónika is gyűjtötte az érmeket a malagai Eb-n. Mónika mindent vitt, négy aranyéremmel térhet haza a Toldi SE versenyzője.

Bővebben...

 

 


Guggolásban három jó gyakorlattal 200 kg-mal az első helyen végzett az orosházi emelő. Fekvenyomásban kezdősúlyán (junior +84 kg-ban) 120 kg-on maradt Lovas Mónika, amivel szintén aranyérmes lett.

Bővebben...


Paczuk Ádám, az Orosházi Toldi SE erőemelője négy ezüstéremmel gazdagodott a malagai Európa-bajnokságon.

Bővebben...


Malagában megrendezésre kerülő 2016-os Ifjúsági és Junior Erőemelő Európa-bajnokságon Paczuk Ádám 545 kilós teljesítményével az ifjúsági 74 kilósok között összetettben a második lett.

Bővebben...


Négy éremmel - köztük egy arannyal - gazdagodott Szabó Ágnes az észtországi Tartuban rendezett erőemelő Európa-bajnokságon.

Bővebben...


Gyorshírként közöljük, hogy az észtországi Európa bajnokságon Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE erőemelője fekvenyomásban Európa-bajnok lett, összetettben ezüstérmet szerzett.

Bővebben...


Az észtországi Tartuban a RAW erőemelő Európa-bajnokságon pénteken a nőknél a nyílt kategóriában +84 kilogrammban szerepelt Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...


Fekvenyomásban nyert Eb címet a Toldi SE versenyzője. Felhúzásban és guggolásban második lett, így összetettben is ezüstöt nyert. Paczuk Ádám negyedik lett összetettben.

Bővebben...


Az észtországi második legnagyobbb városa, Tartu add otthont az idei RAW erőemelő Európa-bajnokságnak, amelyen az Orosházi Toldi SE két fiatal emelője jól mutatkozott be.

Bővebben...


Baján rendezték meg a hétvégén a Biotech USA RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó magyar bajnokságot, amelyet 2011 óta rendeznek hazánkban, amelyen jól szerepeltek a Békés megyeiek.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség által rendezett RAW Felnőtt Fekvenyomó Magyar Bajnokságon a Wilks pontszám alapján Szabó Ágnes abszolút magyar bajnoki címet szerzett. Pogány Andrea nyomása masters1 kategóriában új országos csúcsot ért.

Bővebben...


Megkezdték a felkészülést az Orosházi Toldi SE erőemelői, idén is hasonlóan szép eredményeket szeretnének elérni, mint a tavalyi esztendőben. Musztafa Imre elnök beszélt az elmúlt év sikereiről és az idei célokról.

Bővebben...


2015.


Szombaton rendezték meg a Fekvenyomó Magyar Bajnokságot Mezőhegyesen, a megmérettetésre az ország minden részéről több mint száz versenyző érkezett. Kiváló rendezésű program volt.

Bővebben...


Az orosháziak kitettek magukért a hétvégi mezőhegyesi ob-n, Lovas Mónika és Paczuk Ádám abszolút magyar bajnokok.

Bővebben...

 


Ezúttal a Győrszentivánban rendezett magyar bajnokságon remekeltek, a mérlegük: kilenc első, két második, három harmadik és egy negyedik hely.

Bővebben...


Győrszentivánban rendezték meg szombaton az idei ifjúsági-, junior- és masters erőemelő magyar bajnokságot, amelyen kiválóan szerepeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői.

Bővebbben...


Madridban rendezték meg a hét végén a nagyszabású Arnold Classic Europe versenyt, amely elsősorban a testépítők nagy seregszemléje, de más sportágakban is rendeznek versenyeket.

Bővebben...


Ismét rangos erőemelő versenynek adott otthont városunk a hét végén. 82-en vettek részt az országos bajnokságon, új magyar csúcsnak is tapsolhatott a Táncsics csarnok közönsége.

Bővebben...


Csehországban felnőtt fekvenyomó Eb-n vett részt az Orosházi Toldi SE versenyzője, Szabó Ágnes. Azt mondja, jobb eredményt várt, de ez is egy tapasztalat.

Bővebben...


Pénteken délután mutatkozott be Pilsenben az idei felnőtt fekvenyomó Európa-bajnokságon Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője a +84 kilogrammosok mezőnyében.

Bővebben...


A Toldi sportolója, Farkas Ádám a kontinensviadalon fogásnemben és összetettben is előrébb lépett. Adjuk a részleteket.

Bővebben...


Szabó Ágnes a felnőttek közt állhatott a dobogó második fokára, Lovas Mónika a juniorok közt remekelt.

Bővebben...


A svédországi Sundsvallban zajló a fekvenyomó világbajnokságon az Orosházi Toldi SE mindkét versenyzője remek eredményt ért el.

Bővebben...


Az országos döntőn értek el kiváló eredményeket az orosháziak: Balázs Renáta és Szászi Milán első, Haklik Dorottya második lett.

Bővebben...


Összesen 11 arany, 10 ezüst és 5 bronz a mérlegük a hétvégi magyar bajnokságon. Ezenfelül 25 új országos csúcs fűződik a nevükhöz.

Bővebben...


Három ezüstöt és három bronzot szereztek a Toldi SE versenyzői, akik bizonyították, helyük van Európa elitjében.

Bővebben...


Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában tegnap folytatódott az ifjúsági és junior erőemelő Európa-bajnokság. A kontinensviadalon 18 ország, csaknem százötven emelője vesz részt.

Bővebben...


Pilsen ad otthont szombatig az első RAW Erőemelő Európa-bajnokságnak, melyen az Orosházi Toldi SE versenyzői is ott vannak. Az orosházi egyesületből öt versenyző mérhette össze tudását Csehországban, a kontinensviadalon 23 ország több mint 300 sportolója indult.

Bővebben...


Guggolásban a 170 és a 180 kg-ot is teljesítette az orosházi emelőnő, és ezzel bronzérmes lett, miután könnyebb testsúllyal ketten is megelőzték.

Bővebben...


A söréről világhírű csehországi Pilsenben a RAW erőemelő Európa-bajnokságon jól szerepelnek az Orosházi Toldi SE versenyzői.

Bővebben...


Városunkban járt szerdán az európai szövetség főtitkára, elégedett az előkészületekkel. Több mint kétszáz versenyző méri össze felkészültségét

Bővebben...


Megkezdődött a versenyszezon, az orosháziak remek eredménnyel térhettek haza a vésztői magyar bajnokságról.

Bővebben...


Vésztőn, a Sinka István Művelődési Központban rendezték meg a hétvégén a 2015. évi RAW (nyomóruha nélküli) fekvenyomó magyar bajnokságot, amelyen Békés megyét a Vésztői Marvel Team SE, és az Orosházi Toldi SE versenyzői képviselték.

Bővebben...


A kondorosi művelődési központ adott otthont a díjátadó ünnepségnek –Békés megye legjobb sportolóinak és edzőiknek gratuláltak, 38. alkalommal.

Bővebben...


Immáron 38. alkalommal adták át hétfőn a kondorosi művelődési házban a Békés Megyei Hírlap által alapított év sportolója díjakat, melyek elismerésül szolgálnak a megye kiváló sportolóinak, felkészítőiknek és az egyesületeknek. A rendezvény keretében nyolcadszor díjazta a Hírlap az év embere szavazáson élen végzőket.

Bővebben...


Erőemelés, kézilabda, birkózás, torna, asztalitenisz, autocross. A megyei hírlap által felkért grémium ezekben a sportágakban ismerte el az orosháziak teljesítményét.

Bővebben...


2014.


Remekül versenyeztek az Orosházi Toldi SE fiatal erőemelői az Advent Kupán, amit az osztrák Leitzerdorfban rendeztek meg. A viadalon négy ország (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Magyarország) ifjúsági korú (14-18 év) versenyzői mérhették össze az erejüket.

Bővebben...


Remekül versenyeztek az Orosházi Toldi SE sportolói Ausztriában. A női csapat az első helyen végzett.

Bővebben...


Megvan a legfrissebb rangsor, melyet a nemzetközi versenyeken elért eredmények alapján állított össze a szövetség. Az edzőknél az első helyen: Musztafa Imre.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség elkészítette a nemzetközi eredményesség idei pontérték táblázatait, amelyen Békés megyei emelők is szerepelnek.

Bővebben...


Ózdon rendezték meg az idei év utolsó erőemelő versenyét, ahol a Toldi SE versenyzői 17 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzérmet szereztek.

Bővebben...


Eredményekben gazdag hétvége: 17 első, 5 második és 2 harmadik helyet szerzett a 11 toldis versenyző az ózdi megmérettetésen.

Bővebben...


A Magyar Erőemelő Szövetség döntése alapján Orosháza rendezheti az Ifjúsági és Junior Erőemelő Európa-bajnokságot. Az idei sikeres világbajnokság után tehát a kontinensviadalnak is a dél-békési település lehet a házigazdája.

Bővebben...


Remekeltek a magyar bajnokságon – jöjjön eredménylistájuk sok éremmel, egyéni legjobbakkal.

Bővebben...


Gyulán, a Prohászka Zsolt Tornacsarnokban rendezték meg a hét végén a 25. ifjúsági, junior, felnőtt és masters erőemelő magyar bajnokságot, amelyen huszonkét klub csaknem száz sportolója indult.

Bővebben...


Hazánk adott otthont a Nemzetközi Erőemelő-szövetség (IPF) második legrangosabb eseményének, az ifjúsági és junior-világbajnokságnak. Az Orosházán megrendezett eseményen 35 ország több mint 260 versenyzője vett részt. Magyarországot 13 női és 11 férfi versenyző képviselte, akik több érmet szereztek.

Bővebben...


Pénteken délelőtt Orosházán a 14. ifjúsági és junior erőemelő világbajnokság ötödik napján a nőknél az Orosházi Toldi SE két emelője mutatkozott be.

Bővebben...


Haklik Dorottya és Lovas Mónika is érmekkel gazdagodott az orosházi világbajnokságon.

Bővebben...


Csütörtökön Orosházán a 14. ifjúsági és junior erőemelő világbajnokságon az Orosházi Toldi SE két emelőjéért, Balázs Renátáért és Cseh Zitáért is szoríthattak a szurkolók.

Bővebben...


Cseh Zita a juniorok 72 kg-os súlycsoportjában fekvenyomásban lett harmadik helyezett.

Bővebben...


Csütörtökön Orosházán a 14. ifjúsági és junior erőemelő világbajnokságon az Orosházi Toldi SE két emelőjéért, Balázs Renátáért és Cseh Zitáért is szoríthattak a szurkolók.

Bővebben...


A vébé legfiatalabb versenyzőjeként remekelt a Toldi SE 15 éves sportolója.

Bővebben...


Orosházán, az Eötvös téri sportcsarnokban szerdán folytatódott a 14. ifjúsági és junior erőemelő világbajnokság.

Bővebben...


Kedden Kékegyi Henriett nyolcadikként zárt – csütörtökön Balázs Renáta és Cseh Zita érkeznek. Orosházán versenyez a világ élvonala erőemelésben.

Bővebben...


Szép számmal voltak kíváncsiak az orosháziak az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság megnyitójára. A város sportéletében jelentős eseményre a világ minden tájáról érkeztek, érkeznek sportolók: közel 40 ország több mint 300 erőemelője.

Bővebben...


Közel 40 ország 380 versenyzője, 150 fős szakmai stáb és 40 versenybíró érkezik szeptember 1-je és 7-e között az Ifjúsági- és Junior Erőemelő Világbajnokságra Orosházára. A szervezők két héttel a rajt előtt tartottak sajtótájékoztatót a Hotel Corvus Aqua teraszán.

Bővebben...


Orosháza-Gyopárosfürdőn, a Hotel Corvus Aqua adott otthont csütörtökön annak a sajtótájékoztatónak, amelyen a szeptember 1.-e és 7.-ike között a városban megrendezésre kerülő ifjúsági és junior erőemelő világbajnokságról tartottak.

Bővebben...


A söréről világhírű Pilsenben megkezdődött az idei nyílt fekvenyomó Európa-bajnokság. A kontinens viadalon tegnap a nőknél a +84 kg-ban mutatkozott be Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője, aki idén egy súlyos vállműtéten esett át.

Bővebben...


Az orosházi erőemelő péntek délután remekelt Pilsenben. Edzőjének, családjának és barátainak köszöni, az őt lenézők nem érdeklik.

Bővebben...


Darázs Ádám világkupa-győztes erősember és Nagy Ákos, az egyetlen nemzetközi profi lincensszel rendelkező magyar erősember járt Orosházán július 2-án.

Bővebben...


A Magyar Erősember Szövetség két prominens tagja Orosházán találkozott a felnőtt erőemelők szövetségi kapitányával és Zsiga Zsolt shihannal, a karate-válogatott szövetségi kapitányával, valamint Növényi Norberttel, hat küzdősport bajnokával.

Bővebben...


Az orosházi sportoló ifjúsági korosztályban remekelt Dániában.

Bővebben...


Haklik Dorottya második, Lovas Mónika negyedik, Vári-Szabó Gergő ötödik a fekvenyomó vébén.

Bővebben...


Tabon rendezték meg az idei utánpótlás, felnőtt és masters RAW erőemelő magyar bajnokságot, amelyen erőemelő ruha nélkül versenyeztek az indulók.

Bővebben...


Erőemelőink a magyar bajnokságon értek el kiváló eredményeket.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE erőemelője majdnem 100 kilóval előzte meg a második helyezett orosz versenyzőt.

Bővebben...


Szentpéterváron az ifjúsági és junior erőemelő Európa-bajnokságon szombaton bemutatkozott a junior nők +84 kg-os súlycsoportjában Lovas Mónika, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Bővebben...


Szentpéterváron megkezdődött az ifjúsági és junior erőemelő Európa-bajnokság, amelyen 18 ország több mint százhúsz versenyzője indul.

Bővebben...

 


A Táncsics gimnázium két tanulója, Balázs Renáta és Haklik Dorottya remekelt az országos megmérettetésen.

 

2013.
 
 

Budapest adott otthont a hét végén az idei felnőtt erőemelő magyar bajnokságnak, amelyen ott voltak a Békés megyei sportolók is.


Az év utolsó versenye volt a Felnőtt Erőemelő Magyar Bajnokság Budapesten.


A nemzetközi versenyeken elért eredmények alapján állt össze a legfrissebb rangsor.


Az országos fekvenyomó seregszemlén az orosháziak kiváló eredményekkel zártak.

 

Győrszentiván adott otthont a hét végén az ifjúsági, junior és masters erőemelő magyar bajnokságnak, amelyen ott voltak a Békés megyei sportolók is.

 
A hétvégi magyar bajnokságon remekeltek az orosházi erőemelők.

Sérülés után bronzérmes lett Szabó Ágnes

 Bővebben...


Szabó Ági: menni kell tovább

Bővebben...


Vezetőedzője szerint 80 százalékon állnak a felkészülésben. Ági július 31-én versenyez Kolumbiában.

Musztafa Imre, Szabó Ágnes, Imre Daniella és Schneider Erzsébet vehetett át díjat a 2012-es eredményesség alapján.

A fekvenyomó világbajnokságon Lovas Mónika ezüst-, Szabó Ágnes bronzérmet nyert.

A litvániai Kaunasban folytatódott pénteken a fekvenyomó világbajnokság.

A litvániai Kaunasban a fekvenyomó világbajnokságon szerdán bemutatkozott Lovas Mónika, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Két ezüst- és egy bronzérem is az orosháziak mérlege a kiskunmajsai versenyről.

Bővebben...


Szabó Ágnes fekvenyomásban ezüstérmes lett a pilseni Európa-bajnokságon. A csúcsformát a kolumbiai The World Gamesre várják.

Pilsenben a nyílt fekvenyomó Európa-bajnokságon csütörtökön mutatkozott be Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője a +84 kg-osok között.

Szombaton a Táncsics csarnok adott otthont a Diákolimpia fekvenyomó országos döntőjének, melyen szerte az országból mintegy 180 versenyző vett részt.

Prágában folytatódott az ifjúsági és junior erőemelő Európa-bajnokság.


Kedden Prágában megkezdődött az ifjúsági és junior erőemelő Európa-bajnokság.


Ünnepélyes keretek között adták át a Békés Megyei Hírlap által életre hívott év sportolója és év embere szavazás díjait hétfőn délután Mezőberényben, az Orlai Petrics Soma Kulturális Központ nagytermében.


2012.

Orosházán a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában rendezte meg a hétvégén a Magyar Erőemelő Szövetség és az Orosházi Toldi SE az ifjúsági, junior és masters erőemelő magyar bajnokságot.


Városunkban kezdték az évet az erőemelők márciusban, és ugyancsak Orosházán rendezték az év utolsó országos bajnokságát. A Táncsics-csarnok adott otthont a hétvégén az ifi-, junior- és masterskorú versenyzők megmérettetésének.


A Magyar Erőemelő Szövetség elkészítette a 2012. év legjobbjainak nemzetközi eredményességi táblázatát.

Bővebben...


Az év erőemelője, fekvenyomója és az év edzője is orosházi, a Toldi SE a klubok közt első és második helyet szerzett.

Bővebben...


Szabó Ágnes mondta ezt edzőjének, Musztafa Imrének. Az orosházi sportoló egyedüli magyar erőemelőként vehet részt a kolumbiai Világjátékokon. Januártól készül.

Imre Daniella és Szabó Ágnes szerzett első helyet a fővárosi megmérettetésen, Takács Ákos és Zeitler Márton ezüstéremmel zárt.

Indulási jogot szerzett a jövőre, Kolumbiában sorra kerülő Világjátékokra Szabó Ágnes erőemelő azzal, hogy a Puerto Ricóban rendezett világbajnokságon negyedikként zárt.

Lesz magyar erőemelő a 2013-as Világjátékokon! A kolumbiai Caliban megrendezendő olimpián kívüli sportágak világversenyére Szabó Ágnes szerzett indulási jogot.

Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője is bejutott a nem olimpiai sportágak legnagyobb megmérettetésére, a világjátékokra szupernehézsúlyban.

Egyedüli magyar erőemelőként lehet ott jövő nyáron Kolumbiában az olimpiai játékok programjában nem szereplő sportágak legnagyobb világversenyén.

Új országos csúccsal végzett a negyedik helyen a Puerto Ricóban zajló erőemelő-világbajnokságon Szabó Ágnes a +84 kg-os mezőnyben.

A Puerto Ricó-i világbajnokságon fekvenyomásban ért el harmadik helyet az orosházi sportoló, összetettben negyedikként zárt.

A puerto-ricói Aguadillában a felnőtt erőemelő világbajnokságon bemutatkozott az egyetlen magyar induló, Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Schneider Erzsébet a pilseni Masters Fekvenyomó Európa-bajnokságon állhatott fel a dobogó második fokára.

Schneider Erzsébet, az Orosházi Toldi SE versenyzője ezüstérmet szerzett masters I. kategóriában a pilseni fekvenyomó Európa-bajnokságon.

A lengyelországi ifjúsági és junior erőemelő világbajnokságon jól szerepeltek az Orosházi Toldi SE versenyzői, Imre Daniella bronzérmet nyert, az újonc Haklik Dorottya pedig két új országos csúccsal a negyedik helyen végzett.

A lengyelországi világversenyen szombaton a +84 kg-osok mezőnyében versenyzett Haklik Dorottya.

A lengyelországi Szczyrkben az ifjúsági és junior fekvenyomó világbajnokságon szombaton délelőtt az ifjúsági lányoknál bemutatkozott a tizenhat éves, Haklik Dorottya, az Orosházi Toldi SE versenyzője, aki élete első nemzetközi megmérettetésén indult.Bő

A lengyelországi Szczyrkben rendezik ezen a héten az ifjúsági és junior fekvenyomó világbajnokságot.

A lengyelországi világversenyen 72 kg-ban érte el a kiváló eredményt az orosházi sportoló, szombaton Haklik Dorottyának szoríthatunk.

Az olaszországi Terniben megrendezett fekvenyomó Európa-bajnokságon +84 kg-ban indult az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Az olaszországi Terniben a fekvenyomó Európa-bajnokságon pénteken a nőknél a +84 kg-ban mutatkozott be Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője.

Kiváló eredményeket értek el a toldisok a siófoki megmérettetésen, Schneider Erzsébet aranyérmet szerzett.

A pilseni világbajnokságon két ezüstérmet szereztek a toldisok, rövid pihenő után folytatódik a felkészülés a következő versenyekre.

Imre Daniella és Szabó Ágnes is remekelt a pilseni fekvenyomó világbajnokságon.

Pilsenben a fekvenyomó világbajnokságon pénteken a nőknél a +84 kg-ban mutatkozott be Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE junior világbajnok emelője.

Pilsenben szerdán a fekvenyomó világbajnokságon az ifjúsági lányoknál 72 kg-ban Imre Daniella, az Orosházi Toldi SE versenyzője mutatta be gyakorlatait.

Bővebben...


Április 28-29-én Jánoshalmán rendezték meg az Ifjúsági, Junior és Masters Fekvenyomó Országos Bajnokságot. Az orosházi toldisok kiváló eredményeket értek el.


Orosháza alapításának 268. évfordulóját ünnepelték kedden az evangélikus templomban, ahol elismeréseket is átadtak.

Kedd este tartották az evangélikus templomban a településalapítási díszünnepséget, ahol átadták a városi kitüntetéseket.

Nyolc kandidáló város közül Orosháza rendezhet erőemelő nemzetközi versenyt 2014-ben olyan városokkal szemben, mint például a coloradói Denver.

Vasárnap, a kora délutáni órákban fejeződött be a 23. Erőemelő Magyar Bajnokság.

A Magyar bajnokság versenyei közben aláírták a 2014-es ifi és junior világbajnokság rendezéséről szóló szerződést. 

Idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját az Orosházi Toldi SE. Szombaton városunk adott otthont az erőemelők országos díjátadó közgyűlésének.


A hagyományoknak megfelelően ismét köszöntötte kiadónk az év sportolóit és az év embere verseny győzteseit.


Az Orosházi Toldi SE ebben az évben ünnepli fennállásának huszonötödik évfordulóját. A klubot Musztafa Imre és néhai Ambrus László alapította 1987-ben. Az orosháziak eredményeiről és idei terveiről beszélgettünk Musztafa Imre vezetőedzővel.

Az erőemelő szövetség összeállította a sportág legjobbjainak listáját, ezúttal is több orosházit elismertek. A díjátadó közgyűlés városunkban lesz a jövő héten.

A Magyar Erőemelő Szövetség elkészítette az elmúlt évi eredmények alapján az edzők eredményességi rangsorát.

Böczögő Dorina, Szabó Ágnes, Imre Daniella, Kárai Tamás, Kiss Gergely, az ASE Orosháza és az Orosházi Toldi SE a legjobbak között.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal több mint hatvan, újságírókból, sportvezetőkből és sporttámogatókból álló grémiumot kért fel lapunk arra, hogy válasszák meg Békés megyében az év sportolóját, csapatát és edzőjét a 2011. évi teljesítmények alapján.


2011.


Kiváló eredményeket értek el az orosháziak a Fekvenyomó Magyar Bajnokságon, csapatban harmadikok lettek a lányok.


A söréről híres cseh városban Pilsenben a felnőtt erőemelő világbajnokságon szombaton szerepelt a nőknél az Orosházi Toldi SE két még junior korú versenyzője a +84 kg-osok mezőnyében.


Juniorként sikerült a bravúr a felnőtt mezőnyben az orosházi lánynak. Új junior világcsúcsot nyomott. Kovács Vivien is jól szerepelt.


86-23 arányban városunkra tették voksukat a Nemzetközi Erőemelő Szövetség tagjai, az orosháziak szombaton versenyeznek a felnőtt vébén.


A luxemburgi Hammban rendezték meg az idei masters fekvenyomó Európa-bajnokságot.

Bővebben...


Budapesten rendezte meg a Magyar Erőemelő Szövetség az ifjúsági, junior, felnőtt és masters erőemelő magyar bajnokságot.

Bővebben...


12 egyéni arany és két ezüst, két csapataranyérem, 18 országos csúcs – ez az orosházi erőemelők mérlege a hétvégi magyar bajnokságon.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE évek óta meghatározó szerepet tölt be a hazai erőemelő sportban. Az orosháziak idei szerepléséről, és a további tervekről beszélgettünk Musztafa Imre vezetőedzővel.

Bővebben...


Cseh Zita új ifjúsági és junior magyar csúcsot, a bronzérmes Szabó Ágnes pedig új junior világcsúcsot állított fel Csehországban.

Bővebben...


A csehországi Pilsenben az idei nyílt felnőtt fekvenyomó Európa-bajnokságon a mezőny legfiatalabb indulója, a mindössze tizenhat éves Cseh Zita, az Orosházi Toldi SE versenyzője újoncként mutatkozott be a felnőttek között.

Bővebben...


Szabó Ágnes a plusz 84 kilogrammos kategóriában bronzérmet szerzett.

Bővebben...


Bronzérmet érdemelt ki a plzeni fekvenyomó Európa-bajnokság pénteki versenynapján Szabó Ágnes a plusz 84 kilogrammos kategóriában.

Bővebben...


Söldenben jelentette be a hírt a nemzetközi szövetség, ahol három vb-aranyat szereztek az orosháziak.

Bővebben...

 


Az ausztriai Söldenben vasárnap befejeződött az ifjúsági, junior és felnőtt fekvenyomó világbajnokság.

Bővebben...


Az ausztriai Söldenben az ifjúsági, junior és felnőtt fekvenyomó világbajnokságon pénteken remekül szerepeltek a Békés megyei sportolók.

Bővebben...


Söldenben versenyeznek az orosházi erőemelők, kiváló eredményekkel.

Bővebben...


Az Orosházi Toldi SE három erőemelője a közelmúltban a magyar válogatott tagjaként Pilsenben a felnőtt fekvenyomó Európa-bajnokságon szerepelt. Az orosháziak pilseni szerepléséről és az idei tervekről Musztafa Imre vezetőedzővel, az egyesület elnökével beszélgettünk.

Bővebben....


Pilsenben rendezték meg a nyílt felnőtt férfi és női erőemelő Európa-bajnokságot, 4., 5. és 10. helyen zártak az orosháziak.


A csehországi Pilsenben az idei felnőtt erőemelő Európa-bajnokságon a nőknél tizennyolc ország több mint hatvan versenyzője indult.

Bővebben...


A városalapítási ünnepségen átadták a díszpolgári kitüntetést, az Orosháza Városért díjakat és a sport elismeréseket.

Bővebben...


Megkezdték a felkészülést az Orosházi Toldi SE versenyzői, komoly megmérettetések várnak idén is a fiatalokra.

Bővebben...

 


Hétfőn délután Békéscsabán, a Jókai színház Vigadójában tartották meg a már hagyományos Az év sportolói díjátadó ünnepséget, amelyet, immár negyedszer, Az év embere címmel meghirdetett eseménnyel kapcsoltak össze.

Bővebben...


A Nemzetközi Erőemelő Szövetség (IPF) elkészítette a 2010. évi erőemelő és fekvenyomó világranglistát.

Bővebben...


A Nemzetközi Erőemelő Szövetség közzétette a 2010-es fekvenyomó és erőemelő világranglistát.

Bővebben...

 


2010.

Véget ért az Orosházi Toldi SE erőemelői számára a 2010-es versenyszezon. A versenyzők eredményeit, a klub helyzetét Musztafa Imre értékelte.

Bővebben...


Szabó Ágnes és Kovács Ferenc is Az év sportolója lett.

Bővebben...


A Felnőtt Fekvenyomó Magyar Bajnokságon negyedik helyen zárt az Orosházi Toldi SE.

Bővebben...

 


A hétvégén Orosházán rendezték meg az erőemelő sport legnagyobb hazai seregszemléjét, a Felnőtt Országos Erőemelő Bajnokságot.

Bővebben...

 


Nemzetközi fekvenyomó versenyt rendeztek a hétvégén Orosháza-Gyopárosfürdőn. A Toldi SE versenyzői több érmes helyezést szereztek, világcsúcsok is született.

Bővebben...

 


Hétvégén érkezett haza a csehországi Plzen-ből,az Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokságról a magyar erőemelő válogatott, köztük az Orosházi Toldi SE négy kiválósága. A versenyről és az orosháziak szerepléséről Musztafa Imrével beszélgettünk.


Kiválóan szerepelt Szabó Ágnes a svédországi Eb-n, a jövő héten Amerikába indulnak erőemelőink a világbajnokságra.

Bővebben:


Fényes sikert értek el az orosházi erőemelők az USA-ban. A texasi Killeenben megrendezett Ifjúsági, Junior és Felnőtt Fekvenyomó Világbajnokságról két aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot hoztak haza.

Bővebben:

 

Ismét erőemelő aranyeső. A csongrád-megyei Ásotthalom adott otthont a múlt hét végén az Ifjúsági és Junior Fekvenyomó Országos Bajnokság küzdelmeinek.

Bővebben:

 
 
 
Beol
 

2010.

Női kick-boxban, fekvenyomásban és női erőemelésben Békés megyeiek bizonyultak a legjobbnak 2010-ben.

Bővebben...


Beleden rendezték meg az idei felnőtt fekvenyomó magyar bajnokságot.

Bővebben...


Orosházán, a Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában rendezte meg a Magyar Erőemelő Szövetség és a Toldi SE a 21. felnőtt erőemelő magyar bajnokságot.

Bővebben...


Pilsenben folytatódott az ifjúsági és junior erőemelő világbajnokság. Pénteken a junior nőknél az Orosházi Toldi SE két válogatott sportolója indult. Szabó Ágnes és Kovács Vivien az első helyet szerezte meg.


Az Amerikai Egyesült Államokban, Killeenben a 2010. évi ifjúsági, junior és felnőtt fekvenyomó világbajnokságon jól szerepeltek a Békés megyei fiatalok.

Bővebben:

 


A svédországi Köpingben rendezik ezen a héten az idei felnőtt női és férfi erőemelő Európa-bajnokságot. Pénteken a nőknél a 90 kg-osok küzdöttek az érmes helyezésekért. A mezőnyben ott volt a még junior korú, a viadal legfiatalabb indulója Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE emelője.

Partnereink