Versenyek képekben

Pályázat

2011 január 6. Orosháza Város önkormányzata és az Orosházi Toldi S.E megállapodott a 2014 évi Ifjúsági és Junior Erőemelő Világbajnokság rendezéséről ! Dr Dancsó József polgármester és Musztafa Imre a Toldi S.E elnöke megállapodtak abban, hogy 2011 Március 15. ig felveszik a kapcsolatot a Magyar Erőemelő Szövetséggel és közösen megpályázzák a V.B rendezési jogát ! Továbbiakban a pályázatért Zalai Mihály alpolgármester és Musztafa Imre közösen felelősek ! Város egy bemutatkozó csomagot készít, melyben bemutatja magát a várost, verseny helyszínt, szállás lehetőségeket. Még egy megállapodás született, melyben a nagy nemzetközi érdeklődést kiváltó Gyopáros Kupa fekvenyomó versenyt az I.P.F fennhatósága alá kívánjak helyezni ! Reményeink szerint így hosszú távra sikerül városunkat a nemzetközi érdeklődés központjává tenni.
 

 


Év sportolói

 

Kovács Ferenc és Szabó Ágnes is az év sportolója lett!

 

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére ismét döntöttek a hazai sportszövetségek arról, kik sportágukban az év legjobbjai. 1964 óta minden évben megrendezik a szavazást. Az év sportolói között két Orosházi Toldi versenyzőt is találhatunk.

Szabó Ágnes erőemelésben lett a legjobb, Ági már negyedik alkalommal érdemelte ki ezt az elismerést. Kovács Ferenc másodjára lett az év  fekvenyomója.

 


Hírek

.

Partnereink