Versenyek képekben

Szavazás 2020. Év sportolói

Kedves Sportbarátok!
A beol.hu ebben az évben is szavazásra hívja olvasóit, hogy ki legyen a közönségdíjas év sportolója. A Toldi tekintetében két kategóriában is lehet szavazni. Kérjük, hogy ha úgy gondolják, akkor legjobb férfiaknál Véró Alexra, a nőknél Szabó Ágnesre voksoljanak.  Köszönjük.

Az alábbi linken lehet szavazni:

https://www.beol.hu/sport/helyi-sport/keressuk-2019-legjobb-bekes-megyei-sportoloit-2417229/?fbclid=IwAR32Wqdy_fi_JXAVSNpxNNUhIAj9HlKsw0AV2hnKre1ojbwvswQNiDVG5JI

Véró Alex az év férfi fekvenyomója

A Magyar Erőemelő Szövetség nyilvánosságra hozta a 2019. évi nemzetközi eredményesség alapján az év erőemelőjét és fekvenyomóját.

Nagy öröm számunkra, hogy a Toldi SE versenyzője, Véró Alex (junior Európa- és Világbajnok fekvenyomó) lett a 2019. év férfi fekvenyomója!

Lovas Mónika és Rajos Roland arany érmes

Az év utolsó versenye, az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Fekvenyomó Magyar Bajnokság, az Orosházi Toldi SE szervezésében zajlott, november 9-én. A verseny előkészületei során több akadályba is ütköztünk, de ennek ellenére, ezen a rangos eseményen remek eredmények születtek.

Egyesületünket két fő képviselte. A hölgyek versenyében a rutinos Lovas Mónika a +84 kg-os felnőtt kategóriában, három érvényes gyakorlatot bemutatva, 150 kg-os nyomásával, magyar bajnokként végzett.

Férfiaknál a legfiatalabb versenyzőnk, Rajos Roland, az ifjúsági és junior 105 kg-os kategóriában versenyzett, és mindkét korcsoportban győzedelmeskedett, 110 kg-os eredményével.

 

 

Rajos Roland ifi és junior erőemelő magyar bajnok

Budapest adott otthont az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Erőemelő Magyar Bajnokságnak.
Az Orosházi Toldi ifjú versenyzője, két korcsoportban is megmérettette magát. 105 kg-os ifjúsági és junior kategóriában is az arany érem került a nyakába. Roland 8 érvényes gyakorlatot bemutatva, egyéni legjobbakat teljesített. Guggolás: 170 kg, fekvenyomás 110 kg, felhúzás 180 kg, összetett: 460 kg.

Rajos Roland ifjúsági magyar bajnok

Sárbogárdon került megrendezésre az Ifjúsági Junior és Masters Raw Erőemelő Magyar Bajnokság.
Rajos Roland az ifi és junior 105 kg-os kategóriában indult. Első versenye ellenére próbálta kihozni magából a legjobbat. Guggolásban 145 kg-ig jutott, noha a 155 kilóval is felállt, egy technikai hiba miatt 2:1 arányban sajnos érvénytelen lett. Fekvenyomásban 97,5 kg-ot teljesített, még felhúzásban fantasztikus odafigyeléssel és kitartással sikeresen teljesítette a 175 kg-ot. Így az összetett eredménye 417,5 kg. Ifiben magyar bajnokként, juniorban negyedik helyen végzett. Roland volt ezen kategória legfiatalabb versenyzője a 16 életévével.

Partnereink