Versenyek képekben

SCHNEIDER ERZSI, BÁLINT PATRIK, RAJOS ROLAND KOROSZTÁLYOS MAGYAR BAJNOK, SZABÓ ÁGNES ABSZOLÚT BAJNOK

A különleges helyzet és a sok kihagyás ellenére remekeltek az Orosházi Toldisok a Sárbogárdon megrendezésre került Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon és Csapatbajnokságon 2020. október 4-én.  A csapattagok jól felkészültek, mi sem bizonyítja ezt, mint hogy 18 gyakorlatból 17 érvényes lett, és több egyéni csúcs is született.

Nők közül az „újonc” Györkös Melánia sikeresen bemutatkozott. 57 kg-os súlycsoportban 45 kg-ot teljesítve a junioroknál a második helyen végzett.

Schneider Erzsébet masters2 84 kg-os kategóriában 62,5 kg-ot nyomott, ezzel ezen kategória magyar bajnokaként végzett.

+84 kg-ban Lovas Mónika 117,5 kg-ot teljesített, Szabó Ági 145 kilógrammal abszolút első lett.

A női csapat a 3. helyen végzett az előbb felsorolt négy versenyzővel.

Szintén újonc Bálint Patrik is sikeres szerepléssel kezdett. 66 kg-os kategóriában az ifiknél és junioroknál is az első helyen végzett 102,5 kg-os nyomásával.

Rajos Roland 120 kg-ban, Patrikhoz hasonlóan ifjúsági és junior kategóriában is az arany érmet szerezte meg 117,5 kg-os eredményével. Nem hivatalos díjazás szerint (jegyzőkönyv alapján) az ifi abszolút rangsorban Patrik első, még Roland a harmadik helyen végzett.

   

 

Második hullám miatt zárva

Közlemény!
A koronavírus második hulláma miatt, a Táncsics Mihály gimnáziumban, semmilyen sporttevékenység nem engedélyezett, ezért az Orosházi Toldi SE edzőterme határozatlan ideig zárva tart. Megértésüket köszönjük.
2020.09.11.

Elhunyt Pogány Andrea

Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, akik szerették és ismerték, hogy Pogány Andrea a mai napon, 2020. szeptember 11-én örök nyugalomra tért. Andi több, mint 10 évig versenyszerűen sportolt az Orosházi Toldi SE színeiben és öregbítette hírnevünket a 10 master bajnoki és felnőtt helyezések címeivel. A női csapat elengedhetetlen tagja volt. Az Egyesület tagjai osztoznak a gyászban. Részvétünk a családjának. Andi csak 46 éves volt. Nyugodj békében.

Nyitás

Kedves Sportbarátok, sportolni vágyók!
Köszönjük a türelmeteket, az Orosházi Toldi SE edzőterme 2020. május 11-én nyit 14 órától. Azt követően a megszokott időrendben tart nyitva.

Zárva

Az Orosházi Toldi SE edzőterme határozatlan időre zárva lesz, a korona vírus miatt. Ezzel kapcsolatban, ha bármilyen információnk lesz, azonnal közölni fogjuk. Megértésüket köszönjük.

Partnereink