Versenyek képekben

Csapatban második az Orosházi Toldi SE

Baján került megrendezésre a Raw Fekvenyomó Csapatbajnokság 2018. szeptember 15-én. Az Orosházi Toldi SE női csapata a második helyen végzett az RKA SE után és a Tabi Fitness SE előtt.
Csapattagok és teljesített eredményük:
Nagy Boglárka 35 kg  (5.)
Pogány Andrea 72,5 kg (1.)
Schneider Erzsébet 70 kg (1.)
Lovas Mónika 110 kg (3.)
Szabó Ágnes 140 kg (1.) (abszolút 3.hely)

Schneider Erzsébet, Pogány Andrea, Musztafa Imre, Szabó Ágnes, Nagy Boglárka, Lovas Mónika

Szabó Ágnes és Véró Alex is Európa-bajnok!

A franciaországi Merignac-ban rendezték meg az Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Raw Fekvenyomó Európa-bajnokságot augusztus 9-12. között. A Toldi versenyzői közül, ketten vettek részt a viadalon kiemelkedő eredménnyel.

Véró Alex a junior +120 kg-osok mezőnyében nem talált legyőzőre. A cseh versenyzőt 25 kilóval megelőzve 210 kg-ot teljesített, mellyel az arany érem kerülhetett a nyakába.

+84 kg-ban a felnőttek mezőnyében Szabó Ági, Alexhez hasonlóan az első helyen végzett 145 kg-os eredménnyel. Az ukrán versenyzőt 15 kilóval előzte meg. Így mindketten Európa-bajnokként végeztek ezen a rangos eseményen.

Pogány Andrea és Schneider Erzsébet arany érmesek a Fitbalance-on.

Budapesten a Lupa Beach-en került megrendezésre a Biotech Fitbalance Kupa (Raw Fekvenyomó verseny) július 28-án. Egyesületünkből két hölgy versenyző próbálta magából kihozni a legjobbat ezen a nyári napon.

72 kg-ban Pogány Andrea 70 kilós eredményével a súlycsoport bajnoka felnőtt és masters1 kategóriában. 84 kg-ban Schneider Erzsébet 84 kg-os súlycsoportban 67,5 kg-os nyomással a felnőtteknél bronz, még a masters2 kategóriában arany érmet nyert.

 

Polgármester elismerő levele

Dávid Zoltán, Orosháza Város Polgármestere levélben értesítette Musztafa Imrét, az Orosházi Toldi SE versenyzőinek Tabon elért eredményeinek elismeréséül. Köszönjük a megtisztelő figyelmet.

Csepcsényi Zoltán első helyen végzett a II. osztályú Raw Erőemelő OB-n

Tabon került megrendezésre a II. osztályú Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokság.

Egyesületünkből rutinszerzés céljából indult el Csepcsényi Zoltán a 120 kg-os kategóriában. Zoltán remekül versenyzett, hiszen a kategória bajnoka lett és sikerült megdöntenie az egyéni legjobbjait is. Eredményei: guggolás: 230 kg (egyéni csúcs), fekvenyomás: 155 kg (egyéni csúcs), felhúzás: 262,5 kg, összetett: 647,5 kg (egyéni csúcs).

Partnereink