Versenyek képekben

Második hullám miatt zárva

Közlemény!
A koronavírus második hulláma miatt, a Táncsics Mihály gimnáziumban, semmilyen sporttevékenység nem engedélyezett, ezért az Orosházi Toldi SE edzőterme határozatlan ideig zárva tart. Megértésüket köszönjük.
2020.09.11.

Elhunyt Pogány Andrea

Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, akik szerették és ismerték, hogy Pogány Andrea a mai napon, 2019. szeptember 11-én örök nyugalomra tért. Andi több, mint 10 évig versenyszerűen sportolt az Orosházi Toldi SE színeiben és öregbítette hírnevünket a 10 master bajnoki és felnőtt helyezések címeivel. A női csapat elengedhetetlen tagja volt. Az Egyesület tagjai osztoznak a gyászban. Részvétünk a családjának. Andi csak 46 éves volt. Nyugodj békében.

Nyitás

Kedves Sportbarátok, sportolni vágyók!
Köszönjük a türelmeteket, az Orosházi Toldi SE edzőterme 2020. május 11-én nyit 14 órától. Azt követően a megszokott időrendben tart nyitva.

Zárva

Az Orosházi Toldi SE edzőterme határozatlan időre zárva lesz, a korona vírus miatt. Ezzel kapcsolatban, ha bármilyen információnk lesz, azonnal közölni fogjuk. Megértésüket köszönjük.

Szabó Ágnes magyar- és abszolút bajnok Hajdúszoboszlón

2020. első versenye a Felnőtt Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság volt, amit Hajdúszoboszlón rendeztek meg március 7-én. Ezen a versenyen csak a nők képviselték az egyesületünket.

A két masters korú versenyzőnek, Andinak és Erzsinek, továbbá a felnőtt korú Szabó Áginak ez a bajnokság egy „rávezető” verseny volt a májusi világbajnokságra.

Pogány Andi 72 kg-ban 80 kg-ot teljesített, ezzel a harmadik helyen végzett. Schneider Erzsi vállsérülés miatt a 84 kg-os súlycsoportban 50 kilót nyomott, amivel ő is bronz érmes lett.

+84 kg-os kategóriában Lovas Mónika 112,5 kilógrammos nyomásával második, még Szabó Ági 140 kg-ot teljesített, ezzel a súlycsoport magyar bajnoka lett. Ági az IPF pontszámítás alapján (testsúlyhoz hozzárendelt érték és a teljesített kg aránya) a teljes női mezőnyt nézve, abszolút bajnokként végzett.

A női csapat a harmadik helyet szerezte meg.

 

Partnereink