Articles

Fekvenyomó Ob

2011. november 26-27.  zajlott Budapesten a XXII. Női, Férfi Fekvenyomó Magyar Bajnokság. Természetesen az Orosházi Toldisok is elindultak az ország egyik legrangosabb eseményén.

A verseny első napján három női és férfi versenyzőnk volt. A nőknél Pogány Andi 63 kg-os súlycsoportban 77,5 kilós teljesítményével az ötödik helyet szerezte meg egy nagyon erős mezőnyben. 72 kg-ban Imre Daniella és Schneider Erzsébet versenyzett. Daniella 85 kg-ot teljesített, ezzel megnyerte ezt a súlycsoportot, Erzsinek sajnos nem sikerült érvényes gyakorlatot bemutatnia. A férfiaknál Zeitler Márton három érvényes gyakorlatot bemutatva, 175 kilós teljesítményével a második helyen végzett. Kovács Norbert 142,5 kilóval hatodik lett. Szöllősi Gábornak is mindhárom kísérlete érvényes volt, 210 kilóval végzett, ez a negyedik helyet jelentette számára.

A második napra két női versenyző maradt. Cseh Zita 84 kilós súlycsoportban 107,5 kilós teljesítményével ezüst érmet szerzett. Szabó Ágnes +84 kg-ban három érvényes fogást bemutatva  180 kilóig jutott, ezzel nyerte ezt a súlycsoportot. Ági az abszolút helyezésben is az első helyen végzett. A női csapat a dobogó harmadik fokára állhatott.


Partnereink