Versenyek képekben

Országos csúcsok és abszolút helyezések Siófokon

Április 14-én Siófokon került megrendezésre a II.o Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság. Egyesületünkből öt fő vett részt a versenyen.
A nők kitettek magukért, ennél eredményesebbek már nem is lehettek volna. 63 kg-ban Földvári Gabriella 75 kg-os nyomással a súlycsoport bajnokaként végzett. Az abszolút díjazásban harmadik lett.
72 kg-ban ketten is indultak. Csurgainé Rúzs-Molnár Erika 85 kg-os sikeres nyomásával a súlycsoport arany érmese, és a verseny abszolút bajnoka lett. Ezen felül új masters1 országos csúcsot állított be. Pogány Andrea 77,5 kg-os eredményével a dobogó második fokára állhatott az egyéni és az abszolút értékelésben is.
Schneider Erzsébet 70,5 kg-os fevekvenyomásával a 84 kg-os kategória arany érmese lett. Erzsi ezzel a sikeres nyomásával megjavította a masters2 országos csúcsot.
A női csapat, így négy résztvevővel a második helyet szerezte meg. Illetve minden tagja a lehető legjobb helyezést érte el súlycsoporton belül, hárman pedig az abszolút első három helyét szerezték meg.
Férfiaknál Farkas Ádám 120 kg-ban három érvényes nyomással, végül 170 kg-ot teljesítve a második helyen végzett.

Női csapat: Schneider Erzsébet, Pogány Andrea, Földvári Gabriella, Rúzs-Molnár Erika

 

Partnereink