Articles

Lovas Mónika és Véró Alex magyar- és abszolút bajnok

Fantasztikusan teljesítettek a Toldisok a kisbéri Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon. Országos csúcsok és első helyezések sokaságát zsebelték be az alábbi fekvenyomók.
Pogány Andrea 72 kg-ban 75 kilós teljesítménnyel masters1-ben súlycsoportja magyar bajnoka, még az összevont masters kategóriában, abszolút harmadik lett.
84 kg-ban élete első versenyén magabiztosan versenyző Szabados Katalin masters1-ben 50 kg-ot tudott teljesíteni, ezzel a második helyen végzett. Szintén ebben a súlykategóriában, de masters2-ben Schneider Erzsébet 68,5 kg-mal új masters2 országos csúcsot állított be, és ezzel súlycsoportja magyar bajnoka lett.
A masters női csapat második helyen végzett.
Lovas Mónika a junior +84 kg-os kategóriában 115 kg-os nyomással a dobogó legfelső fokára állhatott, és ezzel az eredményével megszerezte a junior abszolút bajnoki címet is.
+120 kg-ban egyik versenyzőnk sem talált legyőzőre. Juniorok között Véró Alex 210,5 kg-os nyomással arany érmet szerzett, és az összes juniorok között is a legjobbnak bizonyult, Mónikához hasonlóan, mert ő is abszolút bajnokként zárta a versenyt. Alex 210,5 kg-os eredménye új junior országos csúcs! A masters2 kategóriában Bodnár István is tarolt, 200,5 kilóval magyar bajnok és abszolút harmadikként végzett. István nyomása raw és ruhás masters2 országos csúcs!

Partnereink