Articles

VI. Raw Erőemelő Magyar Bajnokság

Tabon került megrendezésre a VI. Felnőtt Raw Erőemelő Magyar Bajnokság. Ezen a hétvégén csak a férfi versenyzők versenye zajlott. Az öt Orosházi Toldis, sikeresen helyt állt.
Az első éves junior korú Paczuk Ádám a 74 kilósok népes mezőnyében a negyedik helyen végzett. 9 érvényes gyakorlatot bemutatva 500 kg-ot teljesített. Csak nehezebb testsúllyal maradt le a dobogóról. 122,5 kg-os fekvenyomása, 202,5 kg-os felhúzása és az összetett 500 kg új egyéni csúcsa.
Szöllősi Gábor a 93 kg-os kategóriában ötödik helyen végzett 580 kg-os eredménnyel.
120 kg-ban Farkas Ádám
ezüst érmet szerzett 712,5 kg-os teljesítményével.
+120 kg-ban Véró Alex és Bodnár István indult. Alex is még csak junior korú, de jobbnak bizonyult, mint számos felnőtt versenyző. Alex a
második helyen végzett 705 kg-os összetettel, ami számára új egyéni csúcs. 245 kg-ot guggolt, szintén egyéni csúcs, és a 210 kg-os fekvenyomása új országos csúcs erőemelésen belül fekvenyomásban, és önállóan is a fekvenyomás rekord értékelésnél. István már masters2 korú, de ő is maga mögé utasította a nála fiatalabbakat, 695 kg-os eredménye új masters2 országos csúcs, és ezzel a harmadik helyen végzett. 185 kg-os fekvenyomása szintén új masters2 országos csúcs.

Partnereink