Articles

Ifi, Junior és Masters Raw Fekvenyomó OB

Az év utolsó előtti versenye, az Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság zajlott Debrecenben 2016. november 26-án. Érmekben most sem volt hiány.
A nők mindent nyertek. 72 kg-ban Pogány Andrea 75 kg-ot teljesített, ezzel masters1 magyar bajnoka és ennek a korcsoportnak az abszolút bajnoka.
Schneider Erzsébet 84 kg-os masters2 kategóriában, három érvényes nyomás után, 60 kg-ot nyomott, ezzel Andihoz, hasonlóan masters2 magyar bajnok és abszolút bajnokként zárta a versenyt.
Lovas Mónika junior +84-ben, sok versennyel a háta mögött, de még mindig kihozta magából a jó eredményt. 110 kg-os teljesítményével junior magyar- és abszolút bajnok lett.
Paczuk Ádám 74 kg-os kategóriában ifjúságiaknál és a junioroknál is a második helyen végzett. Ádám mögött is az idén már jó pár verseny volt, de még így is sikerült hoznia az eredményt.
120 kg-os súlykategóriában, Czvitkó Balázs három érvényes gyakorlatot bemutatva, koncentráltan versenyzett. 115 kg-os sikeres nyomásával, ami egyéni csúcs, az ifjúságiaknál harmadik, még a junioroknál a második helyet jelentette.
Véró Alex +120 kg-ban remekelt. Ő is kifogástalanul versenyzett, 202,5 kg-os fekvenyomásával, új junior országos csúcsot állított be. Ezzel a junioroknál magyar bajnokként és a junior abszolút kategóriában második helyen végzett.
Junior férfi csapat a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

Partnereink