Versenyek képekben

Simonka György gratulál Szabó Ágnesnek

Szabó Ágnes is győzött az EB-n

Folytatódott a sikerszéria a Toldisoknál a Fekvenyomó EB-n Finnországban. Szabó Ágnes 145 kg-os nyomással új Európa-csúcsot állított fel (egyben országos csúcs is), mellyel megnyerte a +84 kg-os felnőtt kategóriát. Magabiztos győzelem volt, mert a 2.helyezett ukrán versenytársa 125 kg-ot teljesített. Ági, csapattársához hasonlóan, három érvényes gyakorlatot mutatott be. Gratulálunk!

Lovas Mónika egyéni csúccsal Európa-bajnok

A napokban zajlik a finnországi Ylitornioban megrendezett  Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Raw Fekvenyomó Európa-bajnokság.

Az idén már többször bizonyított Lovas Mónika, de folytatódott a sikersorozata. Móni a junior +84 kg-os kategóriában indult. Három érvényes nyomást bemutatva, 115 kg-ot teljesítve, megszerezte az arany érmet, így miatta szólhatott a magyar himnusz. 115 kg-os fekvenyomása, egyéni legjobbja.

Érdekesség, hogy az összes súlycsoport női junior kategóriáját tekintve, csak Mónika és még egy hölgy versenyző tudott érvényes gyakorlatot bemutatni. Ez is azt mutatja, hogy magabiztosan, felkészülten versenyzett. Gratulálunk!

Lovas Mónika Európa-bajnokként

Simonka György gratulációja

Korosztályos Raw Fekvenyomó Balaton Kupa

Siófokon került megrendezésre a Korosztályos Raw Fekvenyomó Balaton Kupa. Egyesületünkből csak négyen vettek részt rajta, de így is sikeresek voltak.
Nőknél 72 kg-ban Pogány Andrea 75 kg-os teljesítményével felnőtteknél 4., még masters1-ben első, abszolútban 3. helyet szerezte meg.
Schneider Erzsébet 84 kg-os felnőtt kategóriában bronz, masters2-ben arany érmes lett. Abszolút masters2-ben első helyen végzett. 68 kg-os eredménye új masters2 országos csúcs.
Felnőtt női csapat 3.helyen végzett.
Férfiaknál Paczuk Ádám 83 kg junior kategóriában 120 kg-mal, bajnokként zárta a versenyt.
+120 kg-ban Véró Alex 200 kg-ot teljesített. Ezzel felnőtt ezüst, junior arany érmet szerzett. Junior abszolút értékelésben az első helyet szerezte meg.
Junior férfi csapat második lett.

Partnereink