Versenyek képekben

Simonka György elismerő levele

Pascal Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság, Vésztő

A 2017. év első versenye Vésztőn zajlott, a Felnőtt Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokság. A Toldisok parádésan szerepeltek. 
Nőknél Pogány Andrea 72 kg-ban, új masters országos csúccsal 80,5 kg-ot teljesítve ezüst érmet szerzett. 
84 kg-ban Schneider Erzsébet, aki szintén masters korú, de a felnőttekkel vette fel a versenyt, harmadik helyen végzett 60 kg-os nyomásával. 
+84 kg-ban Lovas Mónika és Szabó Ágnes versenyzett. Móni csak junior versenyző, de 110 kg-os eredményével a doboharmadik fokára állhatott. Ági három érvényes nyomást bemutatva, 143 kg-os új országos csúcsával az első helyet szerezte meg. Az abszolút értékelésben a második lett. A női csapat is a második helyet szerezte meg.
A női eredményhirdetés után, Musztafa Imre, a Békés Megyei Erőemelő Szövetség Elnöke átadta tiszteletdíját a 2016. év sportolóinak. 
Majd következett a férfi verseny, ahol Paczuk Ádám (még csak első éves junior) mutatott be három érvényest nyomást, végül 120 kg-os eredménnyel, nehezebb testsúly miatt az
ötödik helyen végzett.
Vasárnap Véró Alex +120 kg-os súlycsoportban mutatott be három hibátlan gyakorlatot. Végül 207,5 kilós nyomással,
(új junior országos csúcs) a harmadik helyen végzett.

A sportág klasszisait díjazta a Nemzeti Versenysport Szövetség

Ezen klasszisok közé tartozott egyedüli erőemelőként, Szabó Ágnes (válogatott sportoló, az Orosházi Told SE versenyzője), aki díjazottként kapott meghívást erre a rangos ünnepségre. Az eseményen 2016-os teljesítményük elismeréseképpen 31 sportág 47 versenyzőjét, díjazták.

A díjat Dr. Mészáros János elnök és dr. Szabó Tünde, az EMMI sportért felelős államtitkára adta át Szabó Ágnes részére. Ági a tavalyi felnőtt világbajnoki címével érdemelte ki ezt az elismerést.

dr. Szabó Tünde, Szabó Ágnes, Dr. Mészáros János

Békés megyei év sportolója díjátadás

Hétfőn délután Békéscsabán, a Jókai Színház Vigadójában tartotta  meg a Békés Megyei Hírlap a negyvenedik év sportolója díjátadó ünnepséget. A díjkiosztó gálára Szabó Ágnes és Musztafa Imre kapott meghívást.

Az ünnepséget Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere nyitotta meg ünnepi beszédével, ahol elmondta, hogy milyen sokat jelent számára, hogy Békés megyében ilyen nagy számban vannak a kiváló eredményű sportolók.

Beszédében kiemelte az erőemelőket is, Szabó Ágnesen kívül megköszönte a kiváló eredményét Lovas Mónikának és Paczuk Ádámnak is. Majd a köszöntője után mindenkinek további sikereket kívánt.

Nagyon színvonalas ünnepségen vehettünk részt, és reméljük, hogy a következő évben is meghívást kapunk az eredményeink alapján, mert bízunk abban, hogy az idei év is olyan eredményekben gazdag lesz, mint a 2016-os év.

Szarvas Péter átadja a díjakat Szabó Ágnesnek és Musztafa Imrének

Magyar Kupa 2016.

A nemzetközi eredményességet már korábban közzé tettük, most a Magyar Kupa eredményei láthatóak. Az Orosházi Toldi SE majdnem mindegyik kategóriában szerepel. Ehhez hozzá kell tennünk, hogy közel 50 sportegyesület eredményei számítanak bele a Magyar Kupába. 

 

Partnereink