Versenyek képekben

Jó eredményt elérő sportolók...

Szabó Ágnes Felnőtt Fekvenyomó Európa csúcs hivatalos (Nemzetközi szövetség általi) igazolása.

Négy Toldis, 8 érem, 6 abszolút helyezés

Ez a „mérlege” a hétvégi budapesti, Ifjúsági, Junior, Felnőtt és Masters Erőemelő Magyar Bajnokság  Orosházi Toldi versenyzőinek részéről.

Szabados Katalin első erőemelő versenyén jól kezdett a 84 kilósok között. Összetett eredménye 272,5 kg, ezzel felnőttben második, masters1-ben első, még az összesített masters abszolút kategóriában harmadik lett. (guggolás: 105 kg, fekvenyomás 50 kg, felhúzás 117,5 kg)

+84 kg-ban Lovas Mónika a junior és felnőtt kategóriában is magyar bajnokként végzett 545 kg-os teljesítményével. Az abszolút értékelésnél junioroknál abszolút bajnok, még felnőttben második lett. (guggolás 205 kg, fekvenyomás 160 kg, felhúzás 180 kg). Mónika hatalmas fölénnyel nyert, 205 kilóval megelőzve a másodikat.

+120 kg-ban Véró Alex és Bodnár István állt a platformra. Alex 315 kg-os guggolása új junior országos csúcs. Az összetett teljesítménye 840 kg, amivel junior súlycsoport és abszolút kategória első helyezettje lett. Felnőtteknél csak nehezebb testsúly miatt csúszott le a dobogó legfelső fokáról, így ezüst érem került a nyakába. A felnőtt abszolút kategóriában, a második helyet szerezte meg. Alex szorgalma és kitartása az eredményében látszik, mert sikerült megszorítania a 16-szoros magyar bajnokot. 

István 670 kg-mal masters2 kategóriában súlycsoportja magyar bajnokaként, még az összevont masters abszolút második helyezettként végzett. Felnőttek között a bronz érmet sikerült megszereznie. (guggolás 235 kg, fekvenyomás 180 kg, felhúzás 255 kg).

(Lovas Mónika, Véró Alex, Szabó Ágnes, Bodnár István)

Lovas Mónika és Véró Alex magyar- és abszolút bajnok

Fantasztikusan teljesítettek a Toldisok a kisbéri Ifjúsági, Junior és Masters Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságon. Országos csúcsok és első helyezések sokaságát zsebelték be az alábbi fekvenyomók.
Pogány Andrea 72 kg-ban 75 kilós teljesítménnyel masters1-ben súlycsoportja magyar bajnoka, még az összevont masters kategóriában, abszolút harmadik lett.
84 kg-ban élete első versenyén magabiztosan versenyző Szabados Katalin masters1-ben 50 kg-ot tudott teljesíteni, ezzel a második helyen végzett. Szintén ebben a súlykategóriában, de masters2-ben Schneider Erzsébet 68,5 kg-mal új masters2 országos csúcsot állított be, és ezzel súlycsoportja magyar bajnoka lett.
A masters női csapat második helyen végzett.
Lovas Mónika a junior +84 kg-os kategóriában 115 kg-os nyomással a dobogó legfelső fokára állhatott, és ezzel az eredményével megszerezte a junior abszolút bajnoki címet is.
+120 kg-ban egyik versenyzőnk sem talált legyőzőre. Juniorok között Véró Alex 210,5 kg-os nyomással arany érmet szerzett, és az összes juniorok között is a legjobbnak bizonyult, Mónikához hasonlóan, mert ő is abszolút bajnokként zárta a versenyt. Alex 210,5 kg-os eredménye új junior országos csúcs! A masters2 kategóriában Bodnár István is tarolt, 200,5 kilóval magyar bajnok és abszolút harmadikként végzett. István nyomása raw és ruhás masters2 országos csúcs!

Simonka György gratulál Szabó Ágnesnek

Partnereink