Versenyek képekben

MUSZTAFA IMRE 2017. ÉV EDZŐJE

Csütörtök este a Magyar Erőemelő Szövetség nyilvánosságra hozta, a nemzetközi eredményesség alapján az év edzőit. Musztafa Imre, az Orosházi Toldi SE elnöke és edzője kapta meg az év edzője díjat, Dr. Lombosi Melinda és Kromek András előtt. Gratulálunk!

SZABÓ ÁGNES A 2017. ÉV NŐI FEKVENYOMÓJA ÉS ERŐEMELŐJE!

A hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. A Magyar Erőemelő Szövetség idén is a legjobb női sportolónak választotta Szabó Ágnest az Orosházi Toldi SE versenyzőjét. Ági már többször elnyerte az év sportolója díjat mindkét szakágban. Erőemelésben hetedik, fekvenyomásban hatodik alkalommal lett az év legjobbja. Hatalmas dolog, hogy a négy díjból kettőt egy egyesület, az Orosházi Toldi SE versenyzője kaphatta.
2017-ben fontosabb eredménye: felnőtt Világ- és Európa-bajnok lett. Továbbá Európa csúcsot állított be fekvenyomásban.

      

Szabados Katalin és Bodnár István masters magyar bajnok

2017. november 25-én került megrendezésre Kisbéren az Ifjúsági és Masters Raw Erőemelő Magyar Bajnokság. Masters korcsoportban két fő képviselte a Toldit.

Szabados Katalin masters1 84 kg-os kategóriában magyar bajnokként és abszolút harmadikként zárt. 105,5 kg-os guggolásával 4 éve fenn álló masters1  raw országos csúcsot döntött meg. Fekvenyomásban 50 kg, még felhúzásban 112,5 kg-is jutott. Összetett eredménye 268 kg, ami új egyéni csúcs.

+120 kg masters2 kategóriában Bodnár István szintén magyar bajnok lett, annak ellenére, hogy bemelegítéskor megsérült. 240 kg-ot guggolt, 187,5 kg-os fekvenyomása új masters2 országos csúcs, és 220 kg-os húzott fel, így 647,5 kg-os teljesítménnyel végzett.

Jó eredményt elérő sportolók...

Szabó Ágnes Felnőtt Fekvenyomó Európa csúcs hivatalos (Nemzetközi szövetség általi) igazolása.

Partnereink