Versenyek képekben

2011. év sportolója

 

Év sportolói


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal több mint hatvan újságírókból, sportvezetőkből álló grémiumot kért fel a Békés Megyei Hírlap arra, hogy válasszák meg a Békés megyében az év sportolóját, csapatát, és edzőjét a 2011. évi teljesítmények alapján. Mi több, a békéscsabai önkormányzat segítségével és támogatásával az idén már nyolcadik alkalommal a legeredményesebb megyei leány és fiú utánpótláskorú versenyzőre is szavazhattak a felkértek.

Az Orosházi Toldi SE több kiválósága is helyezett lett, illetve szavazatot kapott a következő kategóriákban:

Legeredményesebb női sportoló: 3. Szabó Ágnes 4. Imre Daniella
Legeredményesebb férfi sportoló szavazatot kapott:  Kovács Ferenc
Legeredményesebb csapat: 6. Orosházi Toldi SE
Legeredményesebb edző szavazatot kapott: Musztafa Imre
Legeredményesebb leány utánpótláskorú szavazatot kapott: Cseh Zita, Imre Daniella, Szabó Ágnes
Legeredményesebb fiú utánpótláskorú: 2. Kovács Ferenc


(Forrás: Békés Megyei Hírlap 2012. január 30.)
 

 


Évforduló

25 éves az Orosházi Toldi S.E.!

Már negyed évszázada azon fáradoznak az egyesület vezetői, hogy mindent megtegyen annak érdekében, hogy minél tehetségesebb és sikeresebb sporolók kerüljenek ki ezen egyesület "keze alól".

 

1987-2012


Év sportolója

Orosháziak az Év Sportolói között

 

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az MTI ma (2011. december 7.) tette közzé a 2011-es esztendő legjobbjait

Városunk három kiváló sportolója, Böczögő Dorina, Kárai Tamás és Szabó Ágnes is szakága legjobbja lett idén.

Erőemelés – Szabó Ágnes

Az erőemelők közül női vonalon az Orosházi Toldi SE kiválósága, Szabó Ágnes lett az év sportolója, aki ezzel már negyedjére érdemelte ki ezt a kitüntető címet. Az Pilseni EB-n 4. helyet szerzett, a fekvenyomó EB-n juniorként bronzérmes lett és új junior világcsúcsot állított fel. Októberben junior és felnőtt magyar bajnok lett, majd novemberben a felnőtt világbajnokságon juniorként lett második.


Cseh Zita

Tegnap tudtam meg, hogy Januárban Cseh Zita elhagyja a Toldi S.E t !! Már Augusztusban sejteni lehetett, hogy így lesz mikor az édesanyja férjhez ment újból. Nagyon sajnálom az egyik legtehetségesebb versenyzőmet vesztem el és veszti el a Magyar Erőemelő sport ! Svédország lesz az új hazája és ott fog élni ! Számomra döbbenet, hogy fiatalok ezrei hagyják el ezt a szerencsétlen országot !! Úgy sportolók mint egyszerű emberek. A 2014 es Orosházán rendezett Ifjúsági és Junior Világbajnokság már nélküle lesz megrendezve. Sok sikert kívánok neked Zita és boldog életet új hazádban !! Engem még arra tanított édesanyám " ÁLDJON, VAGY VERJEN SORS KEZE ITT ÉLNED S HALNOD KELL ! " Mi idősebbek maradunk ebben a szándékosan tönkre tett országban melynek módszeres elpusztítása most is tudatosan folyik ! Isten veled kislány !

Musztafa Imre

Toldi Se elnök

2011.11.30. 


Fekvenyomó Ob

2011. november 26-27.  zajlott Budapesten a XXII. Női, Férfi Fekvenyomó Magyar Bajnokság. Természetesen az Orosházi Toldisok is elindultak az ország egyik legrangosabb eseményén.

A verseny első napján három női és férfi versenyzőnk volt. A nőknél Pogány Andi 63 kg-os súlycsoportban 77,5 kilós teljesítményével az ötödik helyet szerezte meg egy nagyon erős mezőnyben. 72 kg-ban Imre Daniella és Schneider Erzsébet versenyzett. Daniella 85 kg-ot teljesített, ezzel megnyerte ezt a súlycsoportot, Erzsinek sajnos nem sikerült érvényes gyakorlatot bemutatnia. A férfiaknál Zeitler Márton három érvényes gyakorlatot bemutatva, 175 kilós teljesítményével a második helyen végzett. Kovács Norbert 142,5 kilóval hatodik lett. Szöllősi Gábornak is mindhárom kísérlete érvényes volt, 210 kilóval végzett, ez a negyedik helyet jelentette számára.

A második napra két női versenyző maradt. Cseh Zita 84 kilós súlycsoportban 107,5 kilós teljesítményével ezüst érmet szerzett. Szabó Ágnes +84 kg-ban három érvényes fogást bemutatva  180 kilóig jutott, ezzel nyerte ezt a súlycsoportot. Ági az abszolút helyezésben is az első helyen végzett. A női csapat a dobogó harmadik fokára állhatott.


Partnereink